Bucak'ta Covid-19 tedbirleri denetimi


Gündem 17.09.2020 15:25:00 0
Bucak

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen genelgeye göre, bu gün ülke genelinde kapsamlı yeni tip corona virüs ( Covid-19) tedbirleri denetimi Bucak’ta da yapıldı.

 

Denetimlere Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Emniyet Müdürü Erdal Karakaya, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu katılırken, ikinci kontrol ekibi olaraktan polis ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin katıldığı denetim ekipleri cadde sokak ve iş yerlerinde denetimlerini yaptılar.  

 

Kaymakam Erol Tanrıkulu idaresindeki Covid-19 tedbirleri denetimlerinde ilçede faaliyet gösteren çeşitli esnaf dükkanlarında denetlemeler yapıldı. Denetimlerde Kaymakam Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal, esnafların ve vatandaşların koronavürüs (covid-19) tedbirlerine gerekli hassasiyeti gösterdikleri için teşekkür etti. Kaymakam Erol Tanrıkulu salgın hastalığın önlenmesi için mutlaka vatandaşların dış ortamlarda ve kamusal alanlarda maske takmalarını ve sosyal mesafe kurallarına uymalarını ve bol bol sabun ile el yüz temizliği yapmalarını önerdi.

 

Bucak belediye Başkanı Emrullah Ünal ise, birimiz hepimiz için mutlaka pandemi sürecinde maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasını önerdi. Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan yalçın Meçikoğlu ise, ilçemizde faaliyet gösteren her türlü iş yerinin açık kalmasının önemli olduğunu vurgulayarak, esnaflarımız, tüccarlarımız, sanatkarlarımız pandemi ile mücadelede gerekli önemi göstermeli ki, olası salgından korunmalılar. Olası salgından etkilenen bir esnafımızın iş yerinin karantina sürecinde kapalı kalması, önce kendi bütçesini ve tüm müşterilerini etkileyecektir dedi.    


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı
Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı
Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı
Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor? Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor?