Bucak'ta Hüseyin Kağıt konseri


Sanat 28.06.2021 14:29:00 0
Bucak

BUCAK’TA HÜSEYİN KAĞIT KONSERİ

Bucak Belediyesi Açık hava konserlerinin startını veriyor. Bucak Belediyesi Cumhuriyet Meydanında Hüseyin Kağıt konseri düzenliyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal açık hava konseri hakkında yaptığı açıklamada “     Bucak Belediyesi olarak normalleşme sürecinde ilk açık hava konserimizi 02 Temmuz 2021 Cuma günü saat 19:30’da Ankara oyun havaları söyleyen ünlü sanatçı Hüseyin Kağıt’la Cumhuriyet Meydanında start vereceğiz. Konser programımızın diğer bir konuğu Türk Halk Müziği sanatçısı Tuğba Karakuş olacak. Koronavirüs sürecinde evlerinde sıkılan halkımızın moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla düzenleyeceğimiz, Sosyal mesafe ve hijyen kurallarının ön planda olacağı açık hava konserimize tüm halkımızı davet ediyorum.” dedi.  

Konser alanına girişte HES kodu sorgulaması ve ateş ölçümü yapılacak.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'AÇIK HAVA KONSERİMİZE TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR HÜSEYİN KAĞIT TUĞBA KARAKUŞ 2 TEMMUZ CUMA 19.30 CUMHURİYET MEYDANI BUCAK BELEDİYESİ Emrullah ÜNAL Belediye Başkanı www.bucak.bel.tr 0(248) 325 10 01' görseli olabilir

HSK 6 ilin bölge derecelerini belirledi HSK 6 ilin bölge derecelerini belirledi
Havsa’da göçmen kaçakçılarına operasyon! Havsa’da göçmen kaçakçılarına operasyon!
BUYAZ Şiir Onur Ödülü Ayten Mutlu’ya verildi BUYAZ Şiir Onur Ödülü Ayten Mutlu’ya verildi
Kocaeli'de korsan servis denetimi Kocaeli'de korsan servis denetimi
Marmarabirlik son dilim ödemeleri yapacak Marmarabirlik son dilim ödemeleri yapacak