Bucak'ta Kitap Kafeye 7'den 70'e Yoğun İlgi

Bucak Belediyesi tarafından hizmete açılan Kitap Kafeye Bucak Halkı yoğun ilgi gösteriyor.


Yaşam 28.09.2021 01:17:00 0
Bucak

Okumanın her geçen gün azaldığı bu süreçte vatandaşları okumaya teşvik etmek amacı ile Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ın girişimleri ile Bucak'a kazandırılan Kitap Kafe'ye ilgi ve talep her geçen gün artıyor.

Son bir haftada 250'ye yakın vatandaşın yararlandığı Kitap Kafeden daha fazla vatandaşın yararlanmasını istediklerini belirten Başkan Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, " Yeni dünyaları her zaman gökyüzünde araman gerekmez, kitaplar da yeni dünyalara taşır. Kitap Kafe’de keşfedeceğin yüzlerce yeni dünya seni bekliyor. #Gençlerİçin #KitapKafe #7’den70’e" ifadelerini kullandı.


Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK