Bucak'ta Lokanta ve Fast Food İşyerlerine Denetim


Gündem 17.03.2020 20:48:00 0
Bucak

Bucak ilçesinde Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Kontrol ekibi ile Bucak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince ortak olarak toplu tüketim yerlerinde yani lokanta restaurant, fast food gibi işletmelerde denetim ve bilgilendirme çalışması yapıldı.

Bucak İlçe Tarım ve Orman Müdürü  Ahmet Gönenç'in de bizzat katıldığı denetim ve bilgilendirme çalışmalarında ilçede bulunan lokanta ve fast food işyerlerine koronavirüs ile ilgili olarak dikkat edilmesi gereken hususlar anlatıldı.
Denetim çalışmalarının önümüzdeki günlerde de devam edeceğini belirten Müdür Ahmet Gönenç, esnafların da koronavirüs dezenfekte çalışmalarını uyumundan dolayı teşekkür etti.

Alanya’da çevre ve gürültü ihlallerine rekor cezalar Alanya’da 2026 yılıyla birlikte çevreyi kirleten, gürültü yaparak huzuru bozan ve trafik kaynaklı hava kirliliğine neden olanlara uygulanacak idari para cezaları ciddi oranda artırıldı.
Emlak vergisinde yeni dönem: Cadde ve sokak bazlı yüksek artışlar geliyor Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan tebliğle emlak vergisinin uygulanmasına ilişkin önemli düzenlemeler yapıldı. Yeni cadde ve sokaklarda iki kat sınırı uygulanmayacak, 2026’dan itibaren ise artışlar yeniden değerleme o
Isparta’da Futbola Kar Engeli Isparta genelinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle bugün oynanması planlanan U14 ve U16 futbol müsabakaları, olumsuz hava şartları ve saha koşulları gerekçesiyle ileri bir tarihe ertelendi.
Tarım işçileri için 2026 yevmiye tavsiyesi açıklandı Silifke Tüm Tarım Çalışanları ve Çavuşları Derneği, 2026 yılına ilişkin tarım ve narenciye işçilerinin yevmiye ücretleri ile servis bedellerini kapsayan tavsiye kararlarını kamuoyuyla paylaştı.
Eğirdir’de Feci Kaza: 2 Genç Hayatını Kaybetti Isparta’nın Eğirdir ilçesine bağlı Kırıntı Köyü’nde otomobilin park halindeki kamyona çarpması sonucu meydana gelen kazada 18 yaşındaki sürücü Baran Duman ile Serik’li Lütfi Can Duran yaşamını yitirirken, bir kişi yaralandı.