Bucak'ta Lokanta ve Fast Food İşyerlerine Denetim


Gündem 17.03.2020 20:48:00 0
Bucak

Bucak ilçesinde Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Kontrol ekibi ile Bucak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince ortak olarak toplu tüketim yerlerinde yani lokanta restaurant, fast food gibi işletmelerde denetim ve bilgilendirme çalışması yapıldı.

Bucak İlçe Tarım ve Orman Müdürü  Ahmet Gönenç'in de bizzat katıldığı denetim ve bilgilendirme çalışmalarında ilçede bulunan lokanta ve fast food işyerlerine koronavirüs ile ilgili olarak dikkat edilmesi gereken hususlar anlatıldı.
Denetim çalışmalarının önümüzdeki günlerde de devam edeceğini belirten Müdür Ahmet Gönenç, esnafların da koronavirüs dezenfekte çalışmalarını uyumundan dolayı teşekkür etti.

Davraz Kayak Merkezi’nde Suni Karlama Dönemi Başladı Isparta Davraz Kayak Merkezi’nde Suni Karlama Dönemi Başladı. 40 Santimetre Kalınlığında Kar Üretilebilecek
Meteoroloji’den Kar Yağışı Uyarısı: Bugün 9 İlde Kar Yağışı Olacak Özellikle dün sabah saatlerinden bu yana soğuk hava tüm yurt genelinde kendini ciddi şekilde hissettirirken birçok şehirde yoğun kar yağışı yaşanıyor.
TÜRMOB’tan 586 Sayılı Tebliğ’e Tepki: “Vergi Emniyeti Tehlikede” TÜRMOB, 13 Aralık 2025 tarihli ve 586 sayılı Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği’nin, vergi emniyetini zedeleyeceğini ve muhasebe mesleğini işlevsizleştireceğini belirterek düzenlemenin derhal yürürlükten kaldırılmasını talep etti.
Bağımlılıkla Mücadelede Çok Boyutlu Model: BAMKOM, kumar ve dijital bağımlılığa karşı 300’e yakın formatörle sahaya inerken, anne ve çocukları merkeze alan yeni projelerle Isparta genelinde farkındalık çalışmalarını artırıyor.
Daşdöner: “Esnafın Sesi Daha Gür Çıkacak” Daşdöner, esnafın sesi daha güçlü, hakkı daha güvende bir Şoförler Odası hedeflediklerini ifade etti.