BUCAK’TA SOSYAL MESAFEYİ KORUYAN BANKLAR


Gündem 12.05.2020 15:38:00 0
BUCAK’TA SOSYAL MESAFEYİ KORUYAN BANKLAR

BUCAK’TA SOSYAL MESAFEYİ KORUYAN BANKLAR
Koronavirüs salgını yavaş yavaş etkisini yitirirken her alanda da yeni normal düzen için hazırlık yapılıyor. Bucak Belediyesi de bu kapsamda “Sosyal mesafeli bank” üreterek sokaklara yerleştirmeye başladı. Yeni banklar Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan da tam not aldı.
Hem hayat devam etsin hem de salgın büyümesin diye her alanda önlemler, düzenlemeler alınmaya devam ederken; Bucak Belediyesi de aldığı tedbirler kapsamında oturma banklarında salgın düzenlemesi yaptı.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı marangozhanede tasarlanan banklara, iki kişi birer metre mesafeyle oturabilecek.
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Salgın süresince bir takım önlemleri belediye olarak bizler de almak durumundayız. Sosyal mesafenin korunması adına bazı çalışmalar yaptık. Vatandaşlarımızın bir arada olmaları ve sosyal mesafeyi de korumaları için arkadaşlarımız bank tasarladı. Belediyemiz atölyesinde 2 kişinin oturabileceği banklardan ilk etapta 20 adetin üretimine başladık. Salgın süresince kullanacağımız bu banklarımızı park ve meydanlarımıza yerleştirmeye başladık. Bu banklarımız oturulan alanda bir kenara kolluk koyarak insanların sosyal mesafeyi ihlal etmesinin de önüne geçtik.  Sosyal mesafeyi koruyarak nefes alacağız.” açıklamasında bulundu. 

 

AK Parti Antalya Kadroları Manavgat’ta Düğünde Buluştu Antalya Manavgat önceki dönem ilçe başkanı Ercan Mekteplioğlu’nun oğlu Baybars ile Rümeysa’nın düğününde bir araya gelen AK Parti teşkilatı, geniş katılımla genç çifti tebrik etti.
Başkan Kocagöz’den Kepez’in sanat emekçilerine müjde! Antalya Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Mimar Sinan Akademi’yi ziyaret ederek sanat emekçilerine müjde verdi. “Bugün veda için bir araya gelecektik.
Antalya’da öğretmene 19 öğrenciye istismardan 465 yıl hapis Kepez’de görev yaptığı dönemde 28 öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle daha önce 636 yıl hapse mahkum edilen öğretmen Mahmut Aydın K., Yargıtay’ın kısmi bozma kararının ardından yeniden görülen davada 19 çocuk için
Antalya ve Isparta’dan KKTC’nin 42. Kuruluş yıldönümü’ne ortak kutlama Antalya ve Isparta’dan temsilciler, KKTC’nin 42. kuruluş yıldönümü ve Cumhuriyet Bayramı’nı Antalya’daki kabul töreninde kutladı. Isparta Valisi, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla andı.
“Isparta Tarım ve Hayvancılık Fuarı Türkiye’de bir marka oldu” Isparta Tarım ve Hayvancılık Fuarı 20. yılında da göz doldurdu. Başkan Şükrü Başdeğirmen, fuarı ziyaret ederek firma yöneticileri ve çiftçilerle bir araya geldi, Isparta’nın tarımda marka haline gelen fuarını övdü.