BUCAK’TA SOSYAL MESAFEYİ KORUYAN BANKLAR


Gündem 12.05.2020 15:38:00 0
BUCAK’TA SOSYAL MESAFEYİ KORUYAN BANKLAR

BUCAK’TA SOSYAL MESAFEYİ KORUYAN BANKLAR
Koronavirüs salgını yavaş yavaş etkisini yitirirken her alanda da yeni normal düzen için hazırlık yapılıyor. Bucak Belediyesi de bu kapsamda “Sosyal mesafeli bank” üreterek sokaklara yerleştirmeye başladı. Yeni banklar Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan da tam not aldı.
Hem hayat devam etsin hem de salgın büyümesin diye her alanda önlemler, düzenlemeler alınmaya devam ederken; Bucak Belediyesi de aldığı tedbirler kapsamında oturma banklarında salgın düzenlemesi yaptı.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı marangozhanede tasarlanan banklara, iki kişi birer metre mesafeyle oturabilecek.
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Salgın süresince bir takım önlemleri belediye olarak bizler de almak durumundayız. Sosyal mesafenin korunması adına bazı çalışmalar yaptık. Vatandaşlarımızın bir arada olmaları ve sosyal mesafeyi de korumaları için arkadaşlarımız bank tasarladı. Belediyemiz atölyesinde 2 kişinin oturabileceği banklardan ilk etapta 20 adetin üretimine başladık. Salgın süresince kullanacağımız bu banklarımızı park ve meydanlarımıza yerleştirmeye başladık. Bu banklarımız oturulan alanda bir kenara kolluk koyarak insanların sosyal mesafeyi ihlal etmesinin de önüne geçtik.  Sosyal mesafeyi koruyarak nefes alacağız.” açıklamasında bulundu. 

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Karacabey’in çehresi değişiyor Karacabey’in çehresi değişiyor
Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza! Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza!
CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü
Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği