BUCAK'TA SU SAYAÇLARINDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR


Gündem 20.06.2020 23:50:00 0
BUCAK

SU SAYAÇLARINDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR


Bucak Belediyesi Lora ile uzaktan okumalı ve ön ödemeli su saçları dönemine geçiyor. Baylan Ölçü Aletleri Limited Şirketi ile ilk protokol imzalandı.


Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal su sayaçlarında yeni dönem hakkında bilgiler verdi. Başkan Ünal “İlçemizde içme suyu su saçlarında yeni bir dönem başlatıyoruz. Belediyemiz Su Hizmetlerinde Vatandaşlarımızın su sayaçlarının da değişen ve gelişen teknoloji şartlarına uygun, takibi kolay, zaman ve ekonomik yönden daha iyi olacak ön ödemeli elektronik sisteme geçilmesine 7 Ocak 2020 tarihinde yapmış olduğumuz Meclis toplantımızda Meclis kararı almıştık.

İçme suyu su sayaçlarımızı gelişen teknolojiye uyumlu hale getirmek için ikinci adımı attık. İlçemizde öncelikle yeni yapılan bina ve yeni abonelikler ile arızalanmış su sayaçlarına uygulanacak olan yeni dönemde, hassas okuma ile doğru su kullanımını ölçmek,  ölçüm hassasiyeti düşük, ölçüm hassasiyetini kaybetmiş ve 10 yıldan eski sayaçların ölçüm hassasiyeti yüksek sayaçlarla değişimini sağlayarak kayıp kaçak oranının azaltılması, uzaktan kontrol sistemiyle bozuk ya da dışarıdan müdahale edilen sayaca hızlı bir şekilde müdahale etmeye olanak sağlanması, önümüzdeki süreçte uzaktan okuma ve kontrol etme sistemi ile sayaçların uzaktan kontrolünü sağlayarak sayaca dışarıdan müdahaleyi takip etmek, kaçak kullanımı tespit etmek, bozulan sayaca hızlıca ulaşmak, hangi abone ne kadar su kullanmış takibini sağlamak, uzaktan açma kapama ve kredi yüklenmesi gibi hizmetleri sunacağız. Bucak Belediyesi Lora ile uzaktan okumalı, açma kesme vanalı ve ön ödeme seçenekli soğuk su sayacı teknik şartnamemizin şartlarını taşıyan ilk firma olan Baylan Ölçü Aletleri Limited Şirketi ile protokol imzaladık. Teknik Şartnamemizin şartlarını karşılayabilen diğer firmalar ile de protokol yapacağız.

Vatandaşlarımızın yeni sayaçlara ulaşabilmesi ve rekabet ortamının da oluşması için Baylan firması tarafından ilçemizde bayilikler verilecek. Firma tarafından personellerimize teknik ve uygulamalı eğitim verme süreci başlıyor. Halkımıza daha iyi ve teknolojik imkanlarla hizmet etmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü