Bucak’ta Temizlik İşleri Sinekle Mücadeleyi Sürdürüyor


Sağlık 8.07.2020 10:33:00 0
Bucak’ta Temizlik İşleri Sinekle Mücadeleyi Sürdürüyor
Bucak Belediyesi, vatandaşların daha rahat bir yaz sezonu geçirmesi amacıyla sivrisinek ve haşere ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.Bucak halkı,belediyenin aralıksız sürdürdüğü ilaçlama çalışmaları ile bu yazı rahat ve huzurlu geçirecek. Bucak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, İlkbaharda başlattığı uçkunla mücadele çalışmalarında büyük yol katetti. Kent içinde düzenli olarak her gün gündüz saatlerinde dumanlama yöntemi ve taban ilaçlaması yapan ekipler, larva, sivrisinek ve karasinek mücadelesinde hedefe ulaşmayı amaçlıyor.
Çöp Konteynerleri da ilaçlanıyor
Bucak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün ilaçlama ekipleri, durmadan çalışıyor. Mahalle aralarında bulunan çöp konteynerleri de sivrisineklere karşı sürekli olarak ilaçlanıyor. Bucak Belediye Başkan Emrullah Ünal, kentin ihtiyaçlarına yönelik çalışmaların aksatmadan yürütüldüğünü söyledi. Başkan Ünal, “Vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine sinek ilaçlama çalışmalarını hızlandırdık. Özellikle sivrisinek ilaçlamalarına hız verdik. Bu çalışmalarımız yeni değil. İlkbahar’dan beri sürüyor.Amacımız halkımızın rahat bir yaz sezonu geçirmesini sağlamak” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Antalya’da sert rüzgârlar Antalya'da etkili olan yoğun sis ve kuvvetli rüzgar, kent genelinde hayatı olumsuz etkiledi. Özellikle yüksek kesimlerde görüş mesafesi yer yer sıfıra düşerken, hızı saatte 40 kilometreyi bulan rüzgar nedeniyle vatandaşlar ayakta
Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Çay, TİMBİR Yönetim Kurulu Toplantısının onur konuğu oldu Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), Şanlıurfa’da yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Abdülkadir Çay onur konuğu olarak katıldı.
COP31 iklim zirvesi’nin kalbi Antalya’da atacak Bakan Murat Kurum, COP31 İklim Zirvesi’nin Antalya’da yapılacağını açıklarken, sosyal konut projesi kapsamında 13 bin 213 yuvayla bugünün kazananının Antalya olduğunu duyurdu.
Sulama havuzu 12 yaşındaki çocuğa mezar oldu Antalya Korkuteli ilçesi Bayat Mahallesi’nde Acı Kayıp: Sulama Havuzu 12 Yaşındaki Çocuğa Mezar Oldu
“Eğirdir’den bir damla su almayacağız” Aksu’dan Isparta’ya içme suyu sağlanmasıyla birlikte Eğirdir Gölü’nden alınan yıllık 13 milyon metreküp suyun tamamen gölde kalacağını açıklayan Vali Erin, “Eğirdir’den bir damla su almayacağız” dedi.