Bucakta çocuklar Hem Eğlendi Hem Öğrendi


Eğitim 7.08.2020 08:28:00 0
Bucakta çocuklar Hem Eğlendi Hem Öğrendi

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Çamlıca Mahallesi'nde bulunan trafik eğitim parkında yeni bir uygulamaya geçileceğini söylemişti. 6 Ağustos Perşembe günü başlayan etkinlik ile minik çocukları ağırlamaya başlayan trafik eğitim parkında çocuklar eğlenerek öğrenmeye başladı. 

'Ağaç Yaş iken Eğilir' doğrultusunda çocukların eğlenirken öğrenmesinin hedeflendiği parkta çocuklar trafik eğitimi ve teorik kuralları uygulamalı olarak kazanıyor. 

Çocukların yetişme çağında, daha bilinçli nesiller yetiştirebilmek adına hafta 1 gün olmak üzere başlayan uygulama Perşembe günleri 19:00 ile 21:00 saatleri arasında hizmete açık olacak. 

Uygulamanın ilk gününün ardından açıklamada bulunan Başkan Ünal, " Toplam 6000 m2 alana kurulu parkımızda 1 adet derslik, 1 adet minyatür hastane, yaya üst geçidi, petrol istasyonu, alışveriş merkezi, araç tünel geçidi, trafik sinyalizasyon sistemi, trafik işaretleri, 24 adet akülü, 24 adet pedallı araç ve 80 kişilik tribün bulunuyor. Parkımız Okullar eğitim ve öğretime başladığı zaman da trafik dersleri ve trafik uygulamaları için öğrencilerimizin hizmetinde olacak. Eğlenmek ve öğrenmek için 5-12 yaş arası çocuklarımızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Eğirdir Gölü İçin AB Destekli Önemli Proje Hayata Geçiyor Isparta Valisi Abdullah Erin, Eğirdir Gölü’nün iklim değişikliğine karşı direncini artırmak, ekosistemini korumak ve su kalitesini iyileştirmek amacıyla üniversite, belediye ve ilgili kurumların iş birliğiyle Avrupa Birliği destek
Eğirdir gölü için sevindiren gelişme Bir süredir iki parça halinde bulunan Eğirdir Gölü’nde akımın yeniden başlamasıyla Hoyran bölümüyle bütünleşme sağlandı. Gelendost Kaymakamlığı tarafından paylaşılan görüntüler, bölgede memnuniyet yarattı.
Anne-kızın yönettiği fuhuş ağına dava Antalya’da analı-kızlı bir fuhuş şebekesi kurdukları iddia edilen anne F.Ö. ile kızı M.Ö. hakkında hazırlanan iddianame kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.
Başkan Özdemir: Bilet Fiyatı Değil, Mücadele Konuşulsun” Ispartaspor Yönetiminden Bilet Fiyatları Tartışmalarına Açıklama: “Bu Takım Hepimizin”
Mecliste Gergin Anlar: “Başarısız ve Beceriksiz” Çıkışı Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Şubat ayı meclis toplantısında Altıntaş Mahallesi’ndeki altyapı sorunları üzerinden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanvekili Büşra Özdemir’i sert sözlerle eleştirdi.