Bucakta çocuklar Hem Eğlendi Hem Öğrendi


Eğitim 7.08.2020 08:28:00 0
Bucakta çocuklar Hem Eğlendi Hem Öğrendi

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Çamlıca Mahallesi'nde bulunan trafik eğitim parkında yeni bir uygulamaya geçileceğini söylemişti. 6 Ağustos Perşembe günü başlayan etkinlik ile minik çocukları ağırlamaya başlayan trafik eğitim parkında çocuklar eğlenerek öğrenmeye başladı. 

'Ağaç Yaş iken Eğilir' doğrultusunda çocukların eğlenirken öğrenmesinin hedeflendiği parkta çocuklar trafik eğitimi ve teorik kuralları uygulamalı olarak kazanıyor. 

Çocukların yetişme çağında, daha bilinçli nesiller yetiştirebilmek adına hafta 1 gün olmak üzere başlayan uygulama Perşembe günleri 19:00 ile 21:00 saatleri arasında hizmete açık olacak. 

Uygulamanın ilk gününün ardından açıklamada bulunan Başkan Ünal, " Toplam 6000 m2 alana kurulu parkımızda 1 adet derslik, 1 adet minyatür hastane, yaya üst geçidi, petrol istasyonu, alışveriş merkezi, araç tünel geçidi, trafik sinyalizasyon sistemi, trafik işaretleri, 24 adet akülü, 24 adet pedallı araç ve 80 kişilik tribün bulunuyor. Parkımız Okullar eğitim ve öğretime başladığı zaman da trafik dersleri ve trafik uygulamaları için öğrencilerimizin hizmetinde olacak. Eğlenmek ve öğrenmek için 5-12 yaş arası çocuklarımızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
SGK 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldı SGK 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldı
” Foça turizmden hak ettiğini alacak” ” Foça turizmden hak ettiğini alacak”
Bursa'da şehrin göbeğinde sağlık ocağından mahrumlar Bursa'da şehrin göbeğinde sağlık ocağından mahrumlar
Yeni Gölcük Terminali'nde hummalı çalışma Yeni Gölcük Terminali'nde hummalı çalışma