BÜLENT BÖREKÇİLİK ISPARTA'DA ŞUBESİNİ AÇTI


Gündem 26.11.2019 01:21:00 0
BÜLENT BÖREKÇİLİK ISPARTA

Türkiye genelinde her geçen gün ününü daha da yayan Bülent Börekçiliğin Isparta şubesi açıdı.

Kutlubey Mahallesi Cengiz Topel Caddesi No:9/A ‘da bugün itibari ile hizmete açılan Bülent Börekçilik büyük bir katılımla açıldı. Akdeniz Yöresine ait 3 çeşit peynir, Erzincan yöresine ait tereyağı ve baklava hamurundan yapılan börek açılışa katılan misafirlere  dağıtıldı. Açılışa özel olarak ücretsiz bir şekilde dağıtımı yapılan böreklere ilgi yoğundu. Açılış sonrası Haber32 muhabirlerine açıklama yapan firma yetkilileri , Türkiye de birçok ilde yeni şubelerimizle hizmetlerimiz devam ediyor , onlardan bir tanesini de bugün itibariyle  Isparta’da açarak burda ki börek sevenlerimizle buluşturduk , yoğun ilgi ve alaka ile açılan şubemiz bundan böyle Bülent Börekçiliğin bu eşsiz lezzetlerini hergün sunmaya devam edecek.Açılışta’da gördük ki Isparta bu lezzeti çok sevdi , bizlerde Ispartanın ilgisine layık olmaya çalışacak ve en özel lezzetlerimizi buluşturmaya devam edeceğiz diye konuştu.

Bülent Börekçilik Isparta Şubesi

Kutlubey Mahallesi Cengiz Topel Caddesi No:9/A

MİMAR SİNAN CAMİİ KARŞISI

Tel : 0 246 218 33 53


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü