BÜLENT BÖREKÇİLİK BURDUR'DA AÇILDI


Yaşam 11.07.2020 13:00:00 0
BÜLENT BÖREKÇİLİK BURDUR

Burdur’a yeni bir işyeri daha açıldı. Kalite ve hijyenden ödün vermeyen ‘Müşteri veli nimetimizdir’ ilkesi ile memnuniyeti daime ön planda tutan Bülent Börekçilik Burdur Şubesi Konak Mahallesi, Adliye Caddesinde açıldı. Usta ellerin hamura verdiği sevgiyle, uzadıkça uzayan peyniri,  nar gibi çıkarmış görüntüsü ile iştah açan Bülent Börekçilik Burdur Şubesi 11 Temmuz 2020 Cumartesi günü düzenlenen törenle hizmete açıldı. 160 Şube olarak açılan Bülent Börekçilik Burdur Şubesi’nin işletmeciliğini Muammer Atasoy üstlendi.

Burdur kameriye Camii imam hatibi ve Burdur İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Cemil Çiçek’in yaptırdığı dua ile başlayan tören açılış konuşmaları ile devam etti.

 

MENGİ BOL BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLEDİ

Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, yaptığı konuşmada; “Burdur’umuza böyle yeni yerlerin açılması bizleri çok mutlu ediyor. Ve bizlerde elimizden gelen tüm desteğimizi esnaflarımıza vermek istiyoruz. Her zaman yanlarındayız.  7 gün 24 saat telefonlarımız açık. Sizlerle beraber Burdurumuzu  daha da kalkındıracağımıza inanıyorum. Hayırlara vesile olsun, bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

HAFTANIN 7 GÜNÜ AÇIK

Gazetemiz Muhabirine konuşan İşletme sahibi Muammer Atasoy; “Haftanın 7 günü açığız. Hafta içi 06.30 – 16.00, hafta sonu 07.00  – 17.00 saatleri arasında tüm Burdur halkının hizmetindeyiz” açıklamasında bulundu.  Açılış konuşmalarının ardından kurdele kesimi yapıldı

Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, eski Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya ile birlikte işyerinin açılış kurdelasını kesen girişimci iş adamı Muammer Atasoy, davetlilere ve cadde esnafına ikramlarda bulunuldu.

HER DÖNEMİN BAŞKANLARI AÇILIŞA KATILDI

Açılış töreni Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan’ın yanı sıra önceki dönemlerde başkanlık görevlini üstlenen Osman Karakaya, Ömer Bütüner, Süleyman Faki, Isparta eski İl Genel Meclisi Başkanı Kadir Dal da katıldı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Bahara karnınızı gererek girin! Bahara karnınızı gererek girin!
Sembolik mekânlar kırmızı-beyaza büründü Sembolik mekânlar kırmızı-beyaza büründü
Bursa'da girişimcilere startup farkındalığı Bursa'da girişimcilere startup farkındalığı
Atama kararları Resmi Gazete'de Atama kararları Resmi Gazete'de