Bunu da mı Mustafa Yalçın Başkan Yaptı?


Gündem 26.07.2021 06:30:00 0
Bunu da mı Mustafa Yalçın Başkan Yaptı?

Talas’ta Mustafa Yalçın adı seçildiği günden bu yana ilçeye hep pozitif bir sinerji kattı. Gerek gençliğinin verdiği enerji gerekse de teşkilatta yetişmiş olmanın sağladığı tecrübe Mustafa Yalçın’ın hep sahada bir sıfır önde olmasını sağladı…

Talas’ta yaşı ileri olanların bir evlat, akranlarının kanka, küçüklerin ağabey gözüyle baktığı, yediden yetmişe her kesimin kendisine bir şekilde yakınlık kurduğu ve yakın gördüğü bir isim aslında O.

Siyasette yüreklere dokunmak kolay değildir. “Siyaset diploma ile yapılmaz, diploma ancak yüreğe dokunan mücadele adamı için bir parçadır” der ünlü bir siyasetçi. O yüzden ne iş yaparsanız yapın eğer yüreğe dokunamıyorsanız o işten başarı beklemeyin. Elbette başarı sadece yüreklere dokunmakla olmaz. Bunu tamamlayan diğer etkenleri de unutmamak lazım. Halkın size duyduğu güven samimiyet ve sadakat bir süre sonra beklentileri eğer ki karşılamazsa tam tersi istikamete yönelir.

Talas, nüfus bakımından Türkiye’nin 40 ilinden daha büyüktür. 200 bine yaklaşan nüfusu aynı zamanda en fazla üniversite mezunu olan bir ilçemizdir. Talas’a geldiğiniz zaman kendinizi Avrupa da bir şehre gelmiş gibi hissedersiniz. Her yer pırıl pırıl ,düzenli, haftada bir kurulan antika pazarı ile Türkiye’nin en büyük pati kasabasıyla ön plana çıkmıştır.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’dan gelen gazeteci ve televizyoncu arkadaşlarımızla, hatta daha önce Kayseri’de yayan bir gazeteci arkadaşımla yılların biriktirdiği bir çok sorun aşılmış, “Talas’ın Kaderi Bu değişmez diyenler şimdi şaşırdıklarını söylüyor. Bu inancı ve söylemi Talas’ın her tarafında hissettik.

Başkan Mustafa Yalçın, sadece asfalt, park, temizlik, kültürel, sosyal faaliyetler ve sosyal belediyecilik gibi belediyecilik hizmetlerini ortaya koymuyor; Talas Belediyecilik hizmetleri açısından gerçekten göz kamaştırıyor. Fakat bunlar kadar önemli olan Başkan’ın Talas’a ve Talaslılara kazandırdığı yeni vizyon. Belediye hizmetlerini aksatmadan, Talaslıları hiç bir şeyden mahrum bırakmadan belediye hizmetlerini sunmak; bunu yaparken de eşit, adil ve görev bilinci ile yapmak..

Başkan Mustafa Yalçın’ın, Talas’ta gidilmedik sokak, sıkılmadık el bırakmaması şu ana kadar ki performansının bir yansıması diyebiliriz.

“Hayal bile edemediğimiz şeylerin hayalini bize yaşattın Mustafa Yalçın Başkan…"


Bedeninize kulak verin! Bedeninize kulak verin!
Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor