Burak Akagün sahne hayatına hızlı dönüş yaptı


Sanat 25.08.2020 00:52:00 0
Burak Akagün sahne hayatına hızlı dönüş yaptı

Genç ve başarılı sanatçı Burak Akagün İstanbul ve Kıbrıs sahnelerinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

 

Geçtiğimiz yıl yapmış olduğu “Hele Ninna Olasan” adlı anonim türkü ile YouTube üzerinden 7 milyonun üzerinde bir izlenme oranı yakalayan Burak Akagün geçtiğimiz ay geçirdiği bir trafik kazası sonrası sahnelere hızlı bir dönüş yapmaya hazırlanıyor

 

Söz ve müziği kendisine ait olan “Seni Hiç Kimse Sevemez” adlı şarkısı ile çıkışına devam eden Burak Akagün , söz ve müziği Bilal Sonses’e ait “Eden Bulur” adlı çalışmasının ardından bu kez de  yine söz ve müziği kendisine ait olan “Sebep Neydi Ayrılığa” adlı şarkısı ile müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. “Sebep Neydi Ayrılığa” adlı şarkının klip çekimleri için kameralar karşısına geçen genç sanatçının bu klibini Türkiye’nin tanınmış klip yönetmenlerinden Enes Bilal Taşçı yönetti.

Önümüzdeki günlerde Darkn dark müzik etiketi ile çıkacak olan “Eden Bulur” adlı single  çalışmasında prodüktörlüğü Cem Başarak Aksan yaptı.

 

Yeni çalışması hakkında kısa bir açıklama yapan Burak Akgün “Geçirdiğim kazadan sonra sahnelere ara vermek zorunda kaldım. Önümüzdeki haftadan itibaren her Çarşamba ve Cumartesi İstanbul’un en gözde mekanlarından biri olan Beylikdüzü Zennube sahnesi ve her Salı ve Cuma akşamları da Kıbrıs’ta bulunan Bogota sahnesinde müzikseverlerle ve hayranlarımla buluşmaya devam edeceğim” dedi.

Ali İhsan Yavuz Antalya’da teşkilatla buluştu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Antalya Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Başkan Başdeğirmen: “Isparta’da su sorununu kalıcı olarak çözüyoruz” Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdğeirmen, belediye bünyesindeki İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü personeline yönelik düzenlediği yemek programında ken
Karamusa suyu tartışmalarına Özboyacı’dan yanıt AK Parti Burdur İl Başkanı Özboyacı: “Karamusa Suyu Üzerinden Yanlış Algı Oluşturuluyor”
Serik’te mezbaha yanındaki dere ıslah edildi: Bölge artık güvenli Serik’te yıllardır tarım arazileri ve yerleşim alanları için risk oluşturan mezbaha yanındaki dere, DSİ ekiplerinin yaz boyunca yürüttüğü ıslah ve temizlik çalışmalarıyla güvenli hale getirildi.
Serik’te sağanak felaketi: Çınaraltı meydanı sular altında kaldı Serik’te etkili olan sağanak yağış, tıkanan logarlar nedeniyle Çınaraltı Meydanı’nı sular altında bıraktı. Çok sayıda iş yerinin zarar gördüğü su baskınının ardından esnaf altyapı eksikliğine tepki gösterdi.