BURDUR'A 2020 KÖYDES ÖDENEĞİ 17 MİLYON


Gündem 13.04.2020 20:48:00 0
BURDUR

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve İL Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık ortak açıklama yaparak Köylerin Alt Yapısının desteklenmesi (KÖYDES) 2020 Yılı ödeneği ile ilgili açıklama yaptılar.
 
“AK PARTİ HÜKÜMETLERİ KÖYDESTE İLİMİZE DESTEK VERMEYE DEVAM EDİYOR” 
 
AK Parti Hükümetlerinin her zaman KÖYDES’ten Burdur’a hak ettiği payı vermeye devam ettiğini belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ AK Parti Hükümetlerimizin, yerel yönetimlerde köylerimizin alt yapılarını öncelikleyen en önemli çalışmalarından birisi de KÖYDES projesi olmuştur. Köylerimizin acil ihtiyaçları ve alt yapı hizmetleri ve en önemlisi içme suyu ve köy yollarını öncelikleyen hizmetleri Köydes olarak yapılmaktadır. İLİMİZ olarak da Köydesle Köylerimizde birçok yatırım ve hizmetler yaptık. Bu çalışmalarda öncelik köylerimizdeki halkımızın memnuniyeti sağlanmaya çalışılmıştır. Yine bu yılda Köydes Ödeneklerine dair Cumhurbaşkanı kararı yayımlandı. 2020 Köydes ödeneği olarak 17.096.303 TL İlimize geldi. Bu ödenek Köylerimizin Yol, İçme Suyu, Kanalizasyon, Sulama ve diğer hizmetlerde kullanılmaya devam edecektir. Burdur’umuzda İl Özel İdaremizin başarılı çalışmalar yapabilmesi ve köylerimize en iyi hizmetleri götürmesi için ödenek çalışmalarımız devam edecektir. Bu ödeneğin ayrılmasında başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdiler.
 
“KÖYDES ÖDENEKLERİ KÖYLERİMİZE HAYIRLI OLSUN”
 
Köydes ödeneği ile yatırımların devam edeceğini belirten AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi  “Burdur İl Özel İdaremize gönderilen Köydes ödeneğinin köylerimizde en verimli düzeyde kullanılması köylerimizin ihtiyaçların karşılanması için gerekli özen gösterilecektir. İl Özel İdaremizin Köylerimiz yeni yatırımlar yapabilmesi için Milletvekillerimiz, Valimiz, İl Genel Meclisi Başkanımız ve İl Genel Meclis Üyelerimizle birlikte çalışmalarımız devam edecektir. Burdur’umuzda yapılacak olan tüm çalışmaların takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.
 
“ÖDENEK İÇİN TEŞEKKÜR” 
 
KÖYDES ödeneğinin Köylere hizmet yapabilmek için en verimli şekilde kullanılacağını belirten İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık “2020 Yılı Köydes ödeneğimiz belli oldu. Bu ödeneğimizi tüm köylerimiz için, köylerimizin ihtiyacına göre en verimli şekilde kullanmaya çalışacağız. 2020 Yılında İl Özel İdaremizde birçok yatırımı köylerimiz için gerçekleştireceğiz. İl Genel Meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte istişare halinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu ödeneğin ayrılmasında başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere katkısı olan Milletvekillerimize, Valimize ve İl Başkanımıza teşekkür ederim.” Dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü