BURDUR’A SON 18 YILDA 13,9 MİLYAR TL YATIRIM GERÇEKLEŞTİ


Siyaset 7.04.2021 16:08:00 0
BURDUR’A SON 18 YILDA 13,9 MİLYAR TL YATIRIM GERÇEKLEŞTİ

AK Parti Burdur Milletvekilleri Yasin Uğur ve Bayram Özçelik, AK Parti’nin iktidara geldiği 2002 yılından bugüne Burdur'a yapılan yatırımları açıkladı.

 

Milletvekilleri Yasin Uğur ve Bayram Özçelik yaptığı açıklamada:                     AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hizmetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Burdur’umuza eğitimden sağlığa, spordan altyapıya kadar pek çok alanda son 18 yılda toplamda 13,9 milyar TL tutarında yatırım gerçekleştirdik.  

BURDUR’UMUZA SON 18 YILDA 13,9 MİLYAR TL YATIRIM GERÇEKLEŞTİRDİK

Burdur'a yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Milletvekilleri Yasin Uğur ve Bayram Özçelik: “ Burdur’a Tarım ve Orman alanında 3,9 milyar TL, Çevre ve Şehircilik alanında 3,2 milyar TL, Ulaştırma ve Altyapı alanında 2,5 milyar TL, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler alanında 1,3 milyar TL, Gençlik ve Spor alanında 895 milyon TL, Enerji ve Tabi Kaynaklar alanında 686 milyon TL, Adalet alanında 511 milyon TL, Sağlık alanında 511 milyon TL, Milli Eğitim alanında 250 milyon TL, Sanayi ve Teknoloji alanında 131 milyon TL, Kültür ve Turizm alanında 49 milyon TL yatırım yapıldığını belirtti.

 

Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Burdur’umuz için hizmet etmeye, gece gündüz çalışmaya ve güzel eserler kazandırmaya devam edeceğiz. Yapılan ve yapılacak olan yatırımlar ilimize hayırlı uğurlu olsun.


Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...