Burdur AK Parti’den Aşure İkramı


Gündem 16.09.2019 00:35:00 0
Burdur AK Parti’den Aşure İkramı

AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlarımıza aşure ikram edildi.

Burdur Cumhuriyet meydanında düzenlenen aşure dağıtım programına  AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri ve AK Parti Burdur Teşkilatı katılım sağladı.

 

AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan yaptığı açıklamada ; ‘’Vatandaşlarımızın muharrem ayını kutluyoruz. Milletimiz asırlardır sürdürdüğü bu gelenekle, aynı sevinci, aynı tasayı beraberce paylaşmaya devam ediyoruz. Böylesine güzel bir aya girmenin sevinci ve mutluluğu ile Ülkemizin, Vatandaşlarımızın ve tüm İslam âleminin Muharrem ayını ve Aşure gününü tebrik eder, Nice güzel günlere ulaşmak dileğiyle hemşerilerimize sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz." dedi.

500 bin konutluk "Sosyal Konut Projesi"'nde kura süreci sürüyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ iş birliğinde “Sosyal Konut Projesi” olarak anılan 500 bin konutluk projede, kura heyecanı devam ediyor.
Alacabel geçidi’nde kar yağışı etkili oldu Antalya-Konya karayolunun önemli geçiş noktalarından biri olan Alacabel Geçidi'nde kar yağışı etkisini göstermeye başladı.
Isparta il Müftülüğü aile yılı vizyonuna güçlü katkı sunuyor Isparta İl Müftülüğü, “Aile Yılı” vizyonu kapsamında evlilik kurumunu güçlendirmeye yönelik çalışmalarını sürdürürken, müftülükte kıyılan nikâh sayısındaki artış dikkat çekiyor. İl Müftüsü Muharrem Biçer’in nikâh törenlerinde genç çiftlere yönelik rehber
Antalya’da “büyük aile sofrası” iftarında anlamlı buluşma Antalya’da “Büyük Aile Sofrası” iftarında şehit yakınları ve gazilerle protokol bir araya gelerek Ramazan’ın birlik ve dayanışma mesajını paylaştı.
Defterdar Erdem: Kayıt dışı ekonomiyle mücadele sıkı devam ediyor Isparta Defterdarı Mustafa Erdem, vergi tahsilat oranının yüzde 90 seviyesinde olduğunu açıklayarak, kayıt dışı ekonomiyle mücadeleye devam edeceklerini söyledi.