BURDUR BELEDİYE BAŞKANINDAN ANKARA'YA KIYAK


Siyaset 9.09.2019 18:20:00 0
BURDUR BELEDİYE BAŞKANINDAN ANKARA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li Belediye Başkanları için 7 maddelik uyulması gereken ilkeler yayınlamıştı. Bu ilkelerden yola çıktığı gözlenen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Özel Kalem Müdürlüğü için Ankara ayağını güçlendirecek, siyaseten önünü açacak tecrübeli "işi ehline verme" kuralına uyan bir ismi atıyor.

Partililerinden Övgü

CHP Ankara Milletvekili, Parti Meclisi Üyesi ve aynı zamanda Burdur Koordinatörü Gamze Taşcıer'in eşi, TBMM'de danışman olarak görev yapan Ali Mert Taşcıer'i istisnai kadrodan Burdur Belediyesine Özel Kalem Müdürü yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in bu hareketi muhalefet kanadınca eleştirilirken, partisince büyük övgüler aldı.

Burdur Belediyesine Güç Katacak

"4,5 yıl sonra yapılacak milletvekilliği seçimleri için yapılmış bir hamle" yorumlarının yapıldığı Burdur'da Ak Parti cephesince ağır eleştiriler alan Başkan Ercengiz'e "Burdur'da Adam mı yoktu?" ifadeleri dahi kullanıldı. Bu hamle ile CHP'nin güçlü ve etkili isimlerinden Gamze Taşcıer'i yanına alan Başkan Ercengiz'in aynı zamanda Burdur Belediyesi'nin Ankara ayağını da güçlendirmiş oldu.

Hafta Sonuna Damga Vurdu...

Teyzesinin Oğlu Ali Burak Polat'ı özel kalem müdürlüğü kadrosundan memur yapan Ali Orkun Ercengiz, atamadan sonra boşalan koltuk için Ali Mert Taşcıer'in açıktan atama yazısını yazdı. Tüm hafta sonu boyunca Burdur komu oyunda ve sosyal medyada bu konu konuşuldu. Çevre Şehircilik Bakanlığına yazılan ve Başkan Ali Orkun Ercengiz'in imzasını taşıyan izin dilekçesi ise sosyal medyada elden ele dolaştı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü