Burdur belediyesi geri vitese geçmiş geri geri gidiyor

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Burdur Belediye Başkanı olarak seçilen Sn. Ali Orkun Ercengiz ile Burdur deyim yerinde ise yerinde sayma, hizmet alamama marul pırasa dönemine girdi..."


Siyaset 31.10.2021 17:19:00 0
Burdur belediyesi geri vitese geçmiş geri geri gidiyor

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Burdur Belediye Başkanı olarak seçilen Sn. Ali Orkun Ercengiz ile Burdur deyim yerinde ise yerinde sayma, hizmet alamama marul pırasa dönemine girdi..."

2004 seçimleri ile Burdur önemli bir hizmet atağı ile yakaladığı yerel ivmeyi maalesef 2014 seçimlerinde Ali Orkun Ercengiz ile bitirdi.

Hatırlarsanız, 90'lı yıllarda Burdur için Türkiye'nin en büyük Köyü deniliyordu. Yaşanmak için neredeyse hiçbir gerekçesi yoktu.

Kalkınma yerelde başlar bilirsiniz.

2003 Ak Parti iktidarı ile başta milletvekili Sn. Bayram Özçelik'in pratik siyasi zekası Burdur'u bir hizmet atağına soktu ve 2004 seçimlerindede belediyenin AK Parti'ye geçmesi ile Burdur %100 bir değişim ile vatandaş nazarında şehir statüsünü kazandı...

Sosyal kültürel ve çevresel olarak baştan başa şehir elden geçirilerek şu an görmüş olduğunuz halini aldı.

Tam büyük çapta hizmet alacakken büyük ve yaşanılır şehir altyapısı oluşturulmuşken belediye hoop Sn. Ali Orkun Cengiz'in eline geçti ve geri vites dönemi başladı.

1 AVM'si bile bulunamayan Burdur sosyal olarak yaşamlarını Isparta'da yaşamayı sürdürmeye başladılar...

Burdur Isparta arası olan Dostluk Yolu eski ismi ile dağ yolu, Burdur'dan Isparta'ya yaşamaya gelenlerin ihtiyacını karşılamakta sıkıntı haline geldi ve Dostluk Yolu genişletme modernize etme çalışmaları bunun için yapıldı diyebilirim.

Gazetecinin tarafı olmaz...

Gazeteci vatandaşın tarafında yer alır...!

Vatandaşın sorunlarını, dertlerini, kederlerini gündeme getirmek için vardır.

Olan olmayanı göstermek için vardır.

Tanıtım için vardır.

Maalesef CHP'li Burdur Belediyesi'nin gösterebileceğimiz hiçbir hizmeti ve eseri yoktur ve bu bizi CHP'li belediyeden uzak durmamızı sağladı.

Papyonlu şık giysili halleriyle sürekli karşımıza çıkan Belediye yöneticileri, belediyenin paralarını eğlence etkinlik keyfi~keder işlere harcamalarıyla sürekli karşımıza çıkıyorlar.

Şehrin açıklarını, sorunlarını gidermek için vazifesi olmamasına rağmen zamanından, enerjisinden vakit ayırarak Burdur'a belediyenin yapması gereken işleri yapan Sn. Özçelik'in durumuna inanın üzülüyoruz. Adam kendi işinimi yapsın belediyenin açıklarını sorunlarınımı gidersin neyle uğraşsın anlayamadık.

Kentsel dönüşüm, Toki vs. ile konut sorununu çöz.

Su, alt yapı sorunlarını çöz.

Yatırım, yatırımcı getir.

Uğraş babam uğraş..."

Eğitim seviyesi gelişmiş, dünya görüşleri sosyal yaşamayı seven modern hayata önem veren Burdur'luların seçim anlayışına saygı duyuyoruz fakat ne akılla bu çalışmayan, Millet'in parasıyla keyfi- sefa yapan anlayışa nasıl oy verdiler inanın anlamakta sıkıntı çekiyoruz.

Marulu, pırasayı andıran bitkileri orta refüjlere dikerken bulduğumuz belediye ekipleri hiçbir sorunu çözdüğünü ve eseri ortaya koyduklarını göremiyoruz arkadaş, varsa vallahide billahide yazacağız ama yok.

Dediğim gibi Burdur geri vites bir durumda geri geri gidiyor. Beyhude geçen seneler maalesef Burdur'a yazık oluyor...


Gürün’den personele veda ziyaretleri Gürün’den personele veda ziyaretleri
Başkan Aktaş’a Gürsu’da sevgi seli Başkan Aktaş’a Gürsu’da sevgi seli
Mudanya'da 'seçim güvenliği' toplantısı Mudanya'da 'seçim güvenliği' toplantısı
Doğal gaza Nisan'da zam yok! Doğal gaza Nisan'da zam yok!
Küçükesence sağlıklı içme suyuna kesintisiz ulaşacak Küçükesence sağlıklı içme suyuna kesintisiz ulaşacak