Burdur Belediyesi'nden ağaç katliamı


Yaşam 8.09.2020 13:15:00 0
Burdur Belediyesi

Ak Partili Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya döneminde Gazi Caddesinde kesilen ağaçlar sonrası CHP’liler ile Ak Partililer arasında deyim yerindeyse meydan savaşı gibi kavga yaşanmıştı. Ağaç Katliamı yapılıyor denilerek yüzlerce CHP’linin toplandığı Gazi Caddesinde Chp taraftarları çevreciyiz diye şov yapmışlardı.

Mesele yoksa yine mi ağaç değil?

Burdur Belediyesi ekiplerinin bugün Burdur’da yukarı pazarda yapmış olduğu ağaç katliamı insanları hayretler içerisinde bıraktı. Görüntülerde saatlerce kesmek için zorlanan ekipler ağacı yıkmak için büyük bir emek sarf ettiler. Özellikle kendi seçmenleri tarafından ağaç kesimine büyük tepkilerin olduğu bilinen ama Ama gerçekte öyle olmadığı görülüyor.

CHP’li Burdur belediyesine vatandaşın vereceği tepki merak konusu..

Haksız yere görevden alınan müdürümüzü geri istiyoruz Isparta’da Tuvaletlere Kamera Yerleştirilmesi Tartışması: Veliler Müdürün Göreve İadesini İstedi
Tefenni’de Gençler Dualarla Asker ocağına uğurlandı Burdur’un Tefenni ilçesinde askerlik görevini yapacak gençler, Çarşı Camisi önünde düzenlenen geleneksel törenle dualar eşliğinde uğurlandı; vatandaşlar asker adaylarına harçlık verip hayır duasında bulundu.
Serik’te kayalıklarda mahsur kalan keçi ve kuzu kurtarıldı Kayalıklarda mahsur kalan keçi ve kuzu, itfaiyenin 60 metrelik zorlu operasyonuyla sağ salim kurtarılarak sahibine teslim edildi.
Gölhisar’da fuhuş operasyonu: 7 kadın kurtarıldı, 2 kişi tutuklandı Burdur’un Gölhisar ilçesinde bir otele yönelik düzenlenen fuhuş operasyonunda fuhşa zorlandıkları belirlenen 7 kadın kurtarılırken, olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.
Başkan Çelik’ten deprem gerçeği vurgusu: Önlem hayat kurtarır ITSO Başkanı Metin Çelik, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde yayımladığı mesajda hem hayatını kaybedenleri andı hem de yapı güvenliği ve bilinçli önlemlerin hayati önemine dikkat çekti.