Burdur Belediyesi'nden ağaç katliamı


Yaşam 8.09.2020 13:15:00 0
Burdur Belediyesi

Ak Partili Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya döneminde Gazi Caddesinde kesilen ağaçlar sonrası CHP’liler ile Ak Partililer arasında deyim yerindeyse meydan savaşı gibi kavga yaşanmıştı. Ağaç Katliamı yapılıyor denilerek yüzlerce CHP’linin toplandığı Gazi Caddesinde Chp taraftarları çevreciyiz diye şov yapmışlardı.

Mesele yoksa yine mi ağaç değil?

Burdur Belediyesi ekiplerinin bugün Burdur’da yukarı pazarda yapmış olduğu ağaç katliamı insanları hayretler içerisinde bıraktı. Görüntülerde saatlerce kesmek için zorlanan ekipler ağacı yıkmak için büyük bir emek sarf ettiler. Özellikle kendi seçmenleri tarafından ağaç kesimine büyük tepkilerin olduğu bilinen ama Ama gerçekte öyle olmadığı görülüyor.

CHP’li Burdur belediyesine vatandaşın vereceği tepki merak konusu..

Kuvvetli fırtına ve sağanak alarmı; Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinde kuvvetli yağış ve 90 km/saat hıza ulaşacak fırtına için saat vererek uyardı.
Okullar için 81 ile resmi yazı gönderildi Milli Eğitim Bakanlığı, ramazan ayı boyunca öğrencilerin paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma bilincini güçlendirmek amacıyla 81 ile yazı gönderdi.
Antalya’da Dere ve Irmaklar Taştı Meteoroloji’nin saat verdiği sağanak Antalya'yı vurdu. Antalya’da dere ve barajlar taştı, metrekareye 51,4 kilogram yağış düştü. Yetkililer özellikle 22.00’den sonra sel, su baskını ve hortum riskine karşı uyardı.
Doğa Koruma’da Bayrak Değişimi! Yeni Müdür Göreve Başladı Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü’nde görev değişimi yaşandı. Av ve Yaban Hayatı Daire Başkanlığı’na atanan Mahmut Temel’in ardından, Bölge Müdürü olarak Hakan Mumcuoğlu göreve başladı.
Vali Baydar Bilgihan’dan Burdur Arkeoloji müzesi’ne ziyaret Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan ve beraberindeki heyet, Burdur Arkeoloji Müzesi’nde Roma dönemine ait yaklaşık 200 tıbbi aleti inceleyerek, kentin arkeolojik zenginliğinin kültür ve turizme katkısına dikkat çekti.