Burdur Belediyesi'nden ağaç katliamı


Yaşam 8.09.2020 13:15:00 0
Burdur Belediyesi

Ak Partili Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya döneminde Gazi Caddesinde kesilen ağaçlar sonrası CHP’liler ile Ak Partililer arasında deyim yerindeyse meydan savaşı gibi kavga yaşanmıştı. Ağaç Katliamı yapılıyor denilerek yüzlerce CHP’linin toplandığı Gazi Caddesinde Chp taraftarları çevreciyiz diye şov yapmışlardı.

Mesele yoksa yine mi ağaç değil?

Burdur Belediyesi ekiplerinin bugün Burdur’da yukarı pazarda yapmış olduğu ağaç katliamı insanları hayretler içerisinde bıraktı. Görüntülerde saatlerce kesmek için zorlanan ekipler ağacı yıkmak için büyük bir emek sarf ettiler. Özellikle kendi seçmenleri tarafından ağaç kesimine büyük tepkilerin olduğu bilinen ama Ama gerçekte öyle olmadığı görülüyor.

CHP’li Burdur belediyesine vatandaşın vereceği tepki merak konusu..


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü