BURDUR BELEDİYESİNDEN AĞAÇ KATLİAMI


Gündem 8.09.2020 21:38:00 0
BURDUR BELEDİYESİNDEN AĞAÇ KATLİAMI

Burdur Belediyesi ekiplerinin bugün Burdur’da yukarı pazarda yapmış olduğu ağaç katliamı vatandaşları hayretler içerisinde bıraktı. Görüntülerde saatlerce kesmek için zorlanan ekipler ağacı yıkmak için büyük bir emek sarf ettiler. Özellikle kendi seçmenleri tarafından ağaç kesimine büyük tepkilerin olduğu bilinen ama ama gerçekte öyle olmadığı görüldü.  

 

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi sosyal medyadan görüntüleri paylaşarak seslendi; “CHP’li arkadaşları yine eyleme bekliyoruz #CHPBurdurBelediyesi’nin Şirinevler Parkından sonra Ulucami tarafında Kepçeyle ağaçlara daldığını gözler görmüyor mu?”   Ağaç kesimi videosunu sosyal medyada paylaşan vatandaşlar tarafından tepkiler büyüdü.  

2013 yılında gazi caddesinde gerçekleşen ağaç kesim olayında dönemin CHP İl Başkanı Süleyman ERMAN;  “BU AĞAÇLAR ÜÇ BEŞ GÜNDE YETİŞTİRİLMİYOR” “Bir ağaç bir evlattır” diyen Erman sözlerini şöyle sürdürdü: “Evlat nasıl özen ile yetiştiriliyor ise; ağaçlarda aynı şekilde özen ile yetiştiriliyor.

Bu ağaçlar üç günde beş günde yetiştirilmiyor. Her biri 20, 30 yıllık. ‘Biz o ağaçların yerine yeni ağaçları dikeceğiz’ diyorlar. Diktiğiniz ağaçlar kaç yılda yetişecek Kaç yılda bu hale gelecek? Türkiye’nin birçok bölgesinden birçok belediye, bu şekildeki ağaçları koruma altına alıyor. Ağaçları korumak adına yeni projeler üretiyor. Ama Burdur Belediyesi bırakın korumayı, ağaçlara zarar verip Gazi Caddesi’ni bozmaya çalışıyor” açıklamasında bulunmuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
SP'li Bursa adayından taahhütlü AK Parti lehine çekilme açıklaması SP'li Bursa adayından taahhütlü AK Parti lehine çekilme açıklaması
Bursa halkı, Ramazan pidesi fiyatlarından memnun mu? Bursa halkı, Ramazan pidesi fiyatlarından memnun mu?
Enerji alanındaki stratejik yatırımlara devam Enerji alanındaki stratejik yatırımlara devam
Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı