BURDUR BELEDİYESİNDEN PERSONELİNE ÖDÜL


Gündem 23.07.2020 00:26:00 0
BURDUR BELEDİYESİNDEN PERSONELİNE ÖDÜL

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Covid-19 salgınına karşı yürütülen çalışmalar kapsamında şehir merkezindeki dezenfeksiyon, temizlik ve diğer tedbirler kapsamında görev alan belediye personellerine plaket takdim etti.

Koronavirüs salgının ülkemizde başlamasıyla ciddi önemler almaya başlayan Burdur Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı yürüttüğü çalışmalarda görev alan Fen İşleri Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü personellerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

11 Mart’ta Tüm Türkiye’de ilk salgın vakasının görülmesinin hemen ardından hep birlikte korona ile mücadele ettiklerini belirten Başkan Ercengiz, “Salgının Türkiye için bir tehdit olduğunu görüp, önemlere bir hafta öncesinde başlamıştık.Aradan geçen süre içerisinde, haber bültenlerinde, Sağlık Bakanlığı verilerinde şehrimiz en temiz kalan şehirlerden bir tanesi oldu, münferit vakalar dışında Burdur’u iyi koruduk.” Şeklinde konuştu.

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜMÜZ 17-18 SAAT ÇALIŞTI

Burada ilgili tüm kurum ve kuruluşların desteği ve katkısıyla tabii ki biz de Burdur Belediyesi olarak başta dezenfeksiyonçalışmaları olmak üzere maske üretmeye çalıştık, vatandaşa mahallinde hizmet üretmeye çalıştık. Temizlik işlerimiz ile daha titiz davrandık, evsel atık ile tıbbi atığı ayırmaya çalıştık. Zabıta Müdürlüğümüzle neredeyse 17-18 saat çalışarak, Salı ve semt pazarlarımızı temiz tutmaya çalıştık, pazarlar yerlerimiz öncesinde ve sonrasında dezenfeksiyon edildi. Bu konuda fen işlerinden, park bahçelerden, zabıta müdürlüğümüzden, su işlerimizden, belediyemizin tüm personelinden, kültür sosyaldeki işlerinde görev yapan arkadaşlarımızı vefa gurubuna göndererek, iyi bir pandemi sürecini yönettiğimizi düşünüyorum.”diyerek gerçekleştirilen çalışmanın başarılı olduğuna vurgu yaptı.

HİZMETİ SİZ ÜRETİYORSUNUZ, YÖNETİCİ OLARAK GURURUNU BİZLER YAŞIYORUZ

Belediye Personelinin halka karşı iyi bir görev yürüttüğüne dikkat çeken Başkan Ercengiz, Yaptığımız bütün işlerde olduğu gibi hizmeti siz üretiyorsunuz, gururunu yöneticiler olarak biz yaşıyoruz. Ben sizlere teşekkür etmek istiyorum. Her bir arkadaşımızın çok kıymetli olduğunu, önce kendi sağlıklarının, sonra ailelerinin sağlıklarının ve en büyük ailemiz olan kurumumuzun sağlığının önemli olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Kendinizi lütfen iyi koruyun, bu pandemi süreci bitmiş değil. Bu “ bana bir şey olmaz” diyebileceğimiz bir hastalık değil, gözle görmüyor, el ile tutamıyoruz.  Çok basit bir temasla da hepimize bulaşma ihtimali çok yüksek. Bunun için bu süreçte gayret göstererek, kendimizi ailemizi ve şehrimizi korumaya gayret gösterelim.” hatırlatmasında bulundu.

BİZİM YORULMAMIZ, ŞEHRİN YORULMASINDAN DAHA ÖNEMLİYDİ

Yoğun tempoda çalışan personellere teşekkür eden Başkan Ercengiz, “Sizi biraz yorduk farkındayız ama sizin yorulmamız, bu şehrin yorulmasından çok daha önemliydi. Bu yorgunluğu sizler, bizler üzerimize aldık şehrimizi yormadık, sağlık çalışanlarımızı yormadık ve şehrimizi koruduk. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Benden küçük kardeşlerimizin anlından öpüyorum, büyüklerimi de tebrik ediyorum.” dedi.

Metin Külünk: “FETÖ ile masaya oturmak isteyen içerideki işbirlikçiler açığa çıkarılmalı” Eski İstanbul Milletvekili ve AK Parti kurucu isimlerinden Metin Külünk, FETÖ’ye ilişkin gizli görüşme iddialarına tepki gösterdi. Külünk, “Sayın Cumhurbaşkanımızı bu örgütle masaya oturmaya zorlamak isteyen içerideki işbirlikçile
Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Uluborlu’da Ramazan bereketini paylaştı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Uluborlu Kutlubey Yurdu’nda öğrencilerimizle ilçedeki büyüklerimizi aynı iftar sofrasında buluşturarak Ramazan’ın paylaşma ve birlik ruhunu yaşattı.
Davraz kayak merkezi’nde turizm altyapısı güçleniyor Isparta Valiliği, Davraz Kayak Merkezi’nde hayata geçirilen yeni yatırımlarla turizm altyapısını güçlendirirken, ziyaretçi güvenliğini artırmayı ve bölgesel turizm ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor.
Antalya Manavgat’ta alkollü sürücüye 390 bin tl ceza Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada 116 promil alkollü olduğu belirlenen ve ehliyeti daha önce alkollü araç kullanmaktan alınan sürücü, üçüncü kez direksiyon başında yakalandı.
Serik’te Ramazan şöleni coşkusu Antalya Serik’te Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinasyonunda düzenlenen Ramazan Şöleni, çocukların neşesi ve vatandaşların yoğun katılımıyla bayram havasında geçti.