BURDUR'DA 17 YAŞINDAKİ SÜLEYMAN'A SOKAK KÖPEKLERİ SALDIRDI


Yaşam 15.01.2020 23:42:00 0
BURDUR

Geçtiğimiz Cumartesi günü sabah saatlerinde Süleyman Kemer (17), okula deneme sınavına gittiği esnada sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Yaklaşık 8-10 sokak köpeğinin saldırısı sonrası hastaneye kaldırılan Süleyman'ın ayağının kırık olduğu öğrenildi.


Olay Cumartesi günü sabah saatlerinde Burdur'da meydana geldi. Evden deneme sınavına gitmek için çıkan Süleyman Kemer, Şehit Sefa Çakır sokağında sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Yaklaşık 8-10 tane sokak köpeğiyle mücadelesinden kurtulan Süleyman Burdur Devlet Hastanesinde giderek ameliyat altına alındı. 
Sokak köpeklerinin saldırısından ayağı kırık halde kurtulan 17 yaşındaki Süleyman, ''sokak köpeklerinin saldırısına uğradım, ayağım kırıldı ve ameliyat oldum. Buradan yetkili birimlere sesleniyorum. Lütfen ben gibi insanların canı yanmasın, oyun parkında 8-10 adet köpek bekliyor. Köpekler çocuklara saldırsa çocuklar kendilerini koruyamazlar, lütfen bu işe bi' el atılsın'' dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
İnegöl protokolü şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu İnegöl protokolü şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu
Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı
Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı
Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı