Gündem

Gündem Haberleri

BURDUR'DA 2 KUZEN GÖLLETE BOĞULDU


Gündem 31.05.2020 00:25:00 0
BURDUR

Burdur'da, haber alınamayan lise öğrencisi iki kuzenin cansız bedenleri, jandarmanın yaptığı arama sonunda gölette bulundu. Halıcılar köyünde oturan, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Nazım Karaca ve kuzeni İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Soner Akay'dan haber alamayan aileleri, jandarmaya haber verdi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Halıcılar ile Günaylan köylerinin dağlık alanlarında iz arama köpeği ve drone ile arama çalışması yaptı. İz arama köpeği, 2 kuzenin kıyafetlerini Haraçlı mevkisindeki Günalan Barajı yakınında buldu. Hava kararınca dün arama-kurtarma çalışmalarına ara verildi.

DALGIÇLAR BULDU
Antalya Jandarma Komutanlığı'ndan giden JASAT ekibi, dün sabah saatlerinde baraj göletinde arama başlattı. Dalgıçlar, baraj göleti tabanında 2 kuzenin cansız bedenlerini buldu. Savcının incelemesinin ardından Nazım Karaca ve Soner Akay'ın cesetleri, Burdur Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

ÇOK İYİ ARKADAŞLARDI
Nazım Karaca'nın babası Dursun Karaca, göletin yeni yapıldığını, çocuklarının da kendilerinden habersiz gölete girdiğini söyledi. Göletin çevresinin açık olduğunu belirten Karaca, "Çocuklarımız yüzme bilmezdi. Sulama göletinin çevresi keşke açık bırakılmasaydı, etrafı kapatılsaydı. Bizim canımız yandı başkalarının canı yanmasın" dedi. Soner Akay'ın babası Hurşit Akay da "Çok iyi arkadaşlardı, her şeyi birlikte yaparlardı. Yine birbirlerine uyup, demek ki baraja gitmişler" diye konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
META'ya çifte ceza! META'ya çifte ceza!
Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı
LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin
Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor