Burdur'da 3 bin 440 Üreticiye Ödemesi Yapıldı

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik Türkşeker ile sözleşmeli Tarım kapsamında, pancar ekimi yapan üreticilere 2. bakım avans ödemesi yapıldığını açıkladı.


Gündem 24.06.2022 01:50:00 0
Burdur

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik Türkşeker ile sözleşmeli Tarım kapsamında, pancar ekimi yapan üreticilere 2. bakım avans ödemesi yapıldığını açıkladı.

BURDUR’DA 3 BİN 440 ÜRETİCİYE 36.305.570,00 TL ÖDEME YAPILDI
Pancar üreticisine 2. Bakım avans ödemesinin  üreticilerin hesaplarına yatırıldığını belirten Milletvekili Bayram Özçelik “ Tarım ve Orman Bakanlığımız her zaman üreticilerimizin yanında olmaya ve onlara destek olmaya devam ediyor. Türkşeker ile Sözleşmeli Tarım kapsamında Burdur’umuzda pancar eken eli öpülesi emektar çiftçimize toplamda yaklaşık 3440 pancar ekicisine 2. Bakım avans ödemesi olarak 36.305.570,00 Türk Lirası ödemesi hesaplara geçmiş olup, pancar çiftçimize hayırlı olmasını dilerim. ”ifadelerine yer verdi.


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.