Burdur'da Büyük Acı: İrem'i Kaybettik!


Gündem 18.02.2020 11:28:00 0
Burdur

Aslen Burdurlu olan ve Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde mide kanseri tedavisi gören İrem Nur Ayvalı (19) hastalığa yenik düştü.

İrem Nur Ayvalı, 2018 yılı Temmuz ayında evinde rahatsızlandı. Ailesi tarafından SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne getirilen İrem Nur, ilk tedavisinin ardından taburcu edildi. Bir süre sonra ağrıları artan İrem Nur, tekrar hastaneye başvurdu. Yapılan tetkikler sonunda aynı yıl Eylül ayında İrem Nur'a mide kanseri teşhisi konuldu.

SDÜ HASTANESİNDE MORAL PARTİSİ DÜZENLENMİŞTİ

2018 yılında yaklaşık 3,5 ay hastanede tedavi gören İrem Nur Ayvalı için Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Kültür ve Sosyal Araştırma Topluluğu ve Burdur Gençlik Merkezi üyeleri tarafından hastanede moral partisi düzenlemişti. Hastanenin toplantı salonunda buluşan öğrenciler, İrem Nur'un salona girmesiyle hep birlikte şarkılar söylemişti. Öğrenciler tarafından hazırlanan destek videoları da İrem Nur'a izletilmiş ve hayranı olduğu sanatçılar Yusuf Güney ve Haluk Levent de İrem Nur'a videolu mesajlarıyla destek vermişti.

Annesi Seval ve babası Tuncer Ayvalı ile şarkılar eşliğinde eğlenen İrem Nur ise sürpriz dolayısıyla çok mutlu olduğunu anlatmıştı. İrem Nur, "Çok mutluyum, çok teşekkür ederim. Böyle bir şey beklemiyordum. En kötü günümde yanımda oldunuz. Çok sağ olun" diyerek hedefleri olduğunu, "Üstesinden geleceğim inşallah. İnşallah hepsini de yeneceğim, atlatacağım. Hepsi güçlü dursun, bizi kimse yenemez" diye konuşmuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başkan Yalçın öğrencilerin tiyatro gösterisini izledi Başkan Yalçın öğrencilerin tiyatro gösterisini izledi
Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı
'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası 'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası
Protokol ile gaziler ve şehit yakınları iftarda buluştu Protokol ile gaziler ve şehit yakınları iftarda buluştu