Burdur'da Büyük Acı: İrem'i Kaybettik!


Gündem 18.02.2020 11:28:00 0
Burdur

Aslen Burdurlu olan ve Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde mide kanseri tedavisi gören İrem Nur Ayvalı (19) hastalığa yenik düştü.

İrem Nur Ayvalı, 2018 yılı Temmuz ayında evinde rahatsızlandı. Ailesi tarafından SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne getirilen İrem Nur, ilk tedavisinin ardından taburcu edildi. Bir süre sonra ağrıları artan İrem Nur, tekrar hastaneye başvurdu. Yapılan tetkikler sonunda aynı yıl Eylül ayında İrem Nur'a mide kanseri teşhisi konuldu.

SDÜ HASTANESİNDE MORAL PARTİSİ DÜZENLENMİŞTİ

2018 yılında yaklaşık 3,5 ay hastanede tedavi gören İrem Nur Ayvalı için Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Kültür ve Sosyal Araştırma Topluluğu ve Burdur Gençlik Merkezi üyeleri tarafından hastanede moral partisi düzenlemişti. Hastanenin toplantı salonunda buluşan öğrenciler, İrem Nur'un salona girmesiyle hep birlikte şarkılar söylemişti. Öğrenciler tarafından hazırlanan destek videoları da İrem Nur'a izletilmiş ve hayranı olduğu sanatçılar Yusuf Güney ve Haluk Levent de İrem Nur'a videolu mesajlarıyla destek vermişti.

Annesi Seval ve babası Tuncer Ayvalı ile şarkılar eşliğinde eğlenen İrem Nur ise sürpriz dolayısıyla çok mutlu olduğunu anlatmıştı. İrem Nur, "Çok mutluyum, çok teşekkür ederim. Böyle bir şey beklemiyordum. En kötü günümde yanımda oldunuz. Çok sağ olun" diyerek hedefleri olduğunu, "Üstesinden geleceğim inşallah. İnşallah hepsini de yeneceğim, atlatacağım. Hepsi güçlü dursun, bizi kimse yenemez" diye konuşmuştu.

Belde’den köye dönen 4 yerleşime doğalgaz müjdesi AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Büğdüz, Bağsaray, Mamak ve Kozağaç köylerinde doğalgaz şebeke çalışmalarının kısa süre içinde başlayacağını açıkladı.
HÜDA PAR Isparta’da iftar sofrası kurdu HÜDA PAR Isparta İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftar programı, siyaset, sivil toplum ve iş dünyasından çok sayıda ismi aynı sofrada buluşturdu. Programda Ramazan ayının birlik, dayanışma ve kardeşlik ruhuna vurgu yapıldı.
“Türel, başarılı öğrencilerle aynı sofrada iftar açtı” Antalya’nın gururu Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi, LGS’de Türkiye 10’uncusu olmanın sevincini Menderes Türel ile birlikte iftar açarak kutladı. Türel, öğrencilerle aynı tabldot sırasına girerek gençlerle birebir sohbet etti.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde İdari Deprem! Meclis gündemine gelen düzenlemeyle 4 birim kapatılıyor, Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü Zabıta’ya bağlanıyor. İdari yapıda köklü değişiklik meclis kararına kaldı.
2026 Aile ve Nüfus Yılı Kapsamında Bucak TSO’ya Ziyaret 2026 Aile ve Nüfus Yılı kapsamında Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü heyeti, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek kurumlar arası iş birliği ve sosyal hizmet çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.