Burdur'da Büyük Acı: İrem'i Kaybettik!


Gündem 18.02.2020 11:28:00 0
Burdur

Aslen Burdurlu olan ve Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde mide kanseri tedavisi gören İrem Nur Ayvalı (19) hastalığa yenik düştü.

İrem Nur Ayvalı, 2018 yılı Temmuz ayında evinde rahatsızlandı. Ailesi tarafından SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne getirilen İrem Nur, ilk tedavisinin ardından taburcu edildi. Bir süre sonra ağrıları artan İrem Nur, tekrar hastaneye başvurdu. Yapılan tetkikler sonunda aynı yıl Eylül ayında İrem Nur'a mide kanseri teşhisi konuldu.

SDÜ HASTANESİNDE MORAL PARTİSİ DÜZENLENMİŞTİ

2018 yılında yaklaşık 3,5 ay hastanede tedavi gören İrem Nur Ayvalı için Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Kültür ve Sosyal Araştırma Topluluğu ve Burdur Gençlik Merkezi üyeleri tarafından hastanede moral partisi düzenlemişti. Hastanenin toplantı salonunda buluşan öğrenciler, İrem Nur'un salona girmesiyle hep birlikte şarkılar söylemişti. Öğrenciler tarafından hazırlanan destek videoları da İrem Nur'a izletilmiş ve hayranı olduğu sanatçılar Yusuf Güney ve Haluk Levent de İrem Nur'a videolu mesajlarıyla destek vermişti.

Annesi Seval ve babası Tuncer Ayvalı ile şarkılar eşliğinde eğlenen İrem Nur ise sürpriz dolayısıyla çok mutlu olduğunu anlatmıştı. İrem Nur, "Çok mutluyum, çok teşekkür ederim. Böyle bir şey beklemiyordum. En kötü günümde yanımda oldunuz. Çok sağ olun" diyerek hedefleri olduğunu, "Üstesinden geleceğim inşallah. İnşallah hepsini de yeneceğim, atlatacağım. Hepsi güçlü dursun, bizi kimse yenemez" diye konuşmuştu.

Isparta’da Çocukların Güvenliği İçin Şehir Genelinde Sıkı Denetim Isparta’da okul önleri ve yoğun kullanılan alanlarda yapılan geniş kapsamlı asayiş uygulamasında, öğrencilerin güvenliği için servislerden metruk binalara kadar birçok nokta denetlendi. Emniyet, huzur uygulamalarının süreceğini aç
Isparta Memur-Sen’den Kızılay’a ziyaret Memur-Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç ve beraberindeki heyet, Isparta Kızılay Şubesinin yeni binasını ziyaret etti.
Boubon’un kayıp imparatoru Türkiye’ye dönüyor Burdur’daki Boubon Antik Kenti’nden kaçırılan bronz imparator heykeli, uluslararası iş birliği ve hukuki süreçle Türkiye’ye iade ediliyor.
TSK’ya Birikimini Bağışlayan Arif Yağcı dünyaevine girdi Serik’te nasibi çıkmayınca tüm birikimini TSK’ya bağışlayarak takdir toplayan Arif Yağcı, bu kez evliliğiyle gündeme geldi. Yağcı’nın düğünü ilçede ve sosyal medyada büyük ilgi gördü.
Vali Bilgihan’dan Karanlıkdere Kanyonu’na inceleme ziyareti Altınyayla ziyaretleri kapsamında Karanlıkdere Kanyonu’nda incelemelerde bulunan Vali Tülay Baydar Bilgihan, bölgenin turizm potansiyeli ve çevresel sürdürülebilirliğine yönelik çalışmaları değerlendirdi.