BURDUR'DA ÇAĞRI MERKEZİMİZE 36 KİŞİLİK EK İSTİHDAM ve TAKVİYE SAĞLANDI:


Sağlık 7.04.2020 01:06:00 0
BURDUR
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ve AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur Türk Telekom Assist (Çağrı Merkezi) Personel artışı ile ilgili açıklamada bulundu. 
 
“CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN TALİMATLARI İLE KURULDU, İSTİHDAM SAĞLAMAYA DEVAM EDİYOR”
Türk Telekom Assist’in en iyi ve verimli çalışan lokasyonlarından birisinin Burdur olduğunu belirten Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik  ve Yasin Uğur “İlimizdeki Çağrı Merkezimiz Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile Üniversitemizin şehir içindeki kampüsünde bina temin edilerek hizmet vermeye başlamıştı. Türk Telekom Assist Genel Müdürlüğü bünyesinde 300 kişilik kapasiteli lokasyon olarak başlayan Çağrı Merkezi Türkiye’de en iyi ve verimli çalışan lokasyonlarından birisi olmuştu. Denizli Bozkurt depremi sonrasında yaşanan bazı sorunlar çerçevesinde Çağrı Merkezimiz 75 kişi ile tekrardan çalışmalarına başladı. Korona Covid19 virüsü İle Mücadele ve tedbirler çerçevesinde Asssitte çalışan 75 hemşehrimiz evlerinden hizmet verir hale getirildi. Geçen hafta yapılan görüşmeler çerçevesinde Burdur Lokasyonumuza 36 kişilik ek istihdam pozisyonu verilmiştir. Bu kişiler de daha önce Çağrı Merkezinde Denizli Bozkurt Depremi öncesinde çalışmış olan, çağrı kursu ve eğitimini almış tecrübeli olan kişilerin evlerinde çağrı almaya başlamasına Genel Müdürlük tarafından karar verildi. Bu çerçevede 36 kişiye istihdam sağlanmış oldu ve bu kişiler evlerinde hizmet vermeye 06.04.2020 Pazartesi bugün itibari İle başlanmıştır. Desteklerinden dolayı Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu’na, Bakan Yardımcımız Ömer Fatih Sayan’a ve Assist Genel Müdürü Haktan Saran ve Yönetim Kurulu Üyelerine şükranlarımı sunarız.” açıklamasında bulundular. 
“BURDUR'UMUZ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”
Çağrı Merkezinin ek personel kararı ile ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi “Türk Telekom Assist Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Burdur Çağrı Merkezimize Milletvekillerimizin yapmış olduğu görüşmeler neticesinde 36 ek istihdam sağlandı. Bu kişiler daha önce açılan kursta eğitim alan hemşehrilerimizden oluştu. Burdur’umuzda istihdam ile ilgili Milletvekillerimizle çalışmalarımız devam edecek. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü