Burdur'da Eğitime hayırsever desteği sürüyor


Eğitim 7.07.2020 09:16:00 0
Burdur

BURDUR'UN Gölhisar ilçesinde Havva ve Kadir Ural çifti tarafından yaptırılacak 8 derslik okulun temeli atıldı. Törene, Burdur Valisi Ali Arslantaş, AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, Kaymakam Mustafa Ünver Böke ve okulu yaptıran Ural çifti ile vatandaşlar katıldı. Vali Arslantaş, temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Burdur'un eğitimde Türkiye'nin en iyi illeri arasında yer aldığını belirtti. Okulun hayırsever aile tarafından yapılmasının mutluluk verici olduğunu anlatan Arslantaş, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu hayırda toplumla helalleşmeyi görüyoruz. Bu topraklarda kazandıklarını yine bu topraklarda yaşayan insanlara vakfettiklerini görüyoruz. Biz onların helalliklerini milletimizin adına alıp kabul ediyoruz. Allah onlardan razı olsun sayılarını artırsın. Burada yetişecek çocuklarımız tarihlerinden alacakları güçle geleceğe heyecanını taşıyacaklar ve inşallah onları devletimizin değişik kademelerinde ekonomiye yön veren insanlar olarak bu milletin hizmetinde göreceğiz."

Gölhisar’da pancar kantar alanı sorunu çözüldü Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, pancar üreticilerinin uzun süredir yaşadığı kantar alanı sorununu çözüme kavuşturduklarını açıkladı.
Kumluca’da tarım işçisi yevmiyesi netleşti: 2026 için 1.800 tl Kumluca, Beykonak ve Finike bölgelerinde 2026 yılında uygulanacak tarım işçisi günlük yevmiyesi 1.800 TL olarak belirlendi. Kararın bir yıl boyunca değiştirilmeyeceği tutanak altına alındı.
Sahadan gelen başkan adayı Ankara Kantinciler Esnaf Odası başkan adayı Okan Fırat, şeffaf yönetim ve güçlü temsil vaatleriyle esnafın umudu oldu.
Gölcük Tabiat Parkı’nın işletmesi 2044’e kadar Isparta Belediyesi’nde Türkiye’nin örnek tabiat parklarından biri olan Gölcük Tabiat Parkı’nın işletmesi, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Mahmut Temel arasında imzalanan protokolle 2044 yılına
Serik’te Kaçak Ürün Operasyonu Antalya İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Serik JASAT ekiplerince düzenlenen operasyonda, binlerce adet gümrük kaçağı güneş gözlüğü ve kol saati ele geçirildi.