Burdur'da Eğitime hayırsever desteği sürüyor


Eğitim 7.07.2020 09:16:00 0
Burdur

BURDUR'UN Gölhisar ilçesinde Havva ve Kadir Ural çifti tarafından yaptırılacak 8 derslik okulun temeli atıldı. Törene, Burdur Valisi Ali Arslantaş, AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, Kaymakam Mustafa Ünver Böke ve okulu yaptıran Ural çifti ile vatandaşlar katıldı. Vali Arslantaş, temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Burdur'un eğitimde Türkiye'nin en iyi illeri arasında yer aldığını belirtti. Okulun hayırsever aile tarafından yapılmasının mutluluk verici olduğunu anlatan Arslantaş, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu hayırda toplumla helalleşmeyi görüyoruz. Bu topraklarda kazandıklarını yine bu topraklarda yaşayan insanlara vakfettiklerini görüyoruz. Biz onların helalliklerini milletimizin adına alıp kabul ediyoruz. Allah onlardan razı olsun sayılarını artırsın. Burada yetişecek çocuklarımız tarihlerinden alacakları güçle geleceğe heyecanını taşıyacaklar ve inşallah onları devletimizin değişik kademelerinde ekonomiye yön veren insanlar olarak bu milletin hizmetinde göreceğiz."


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü