Burdur'da Emniyet ve Jandarma uçurtma şenliğinde öğrencilerle buluştu


Asayiş 27.10.2022 22:46:00 0
Burdur

Burdur Gölü sahilinde İl Emniyet Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı iş birliği ile köy okullarından yaklaşık 100 öğrencinin katılımıyla uçurtma şenliği düzenlendi. Burdur Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu, “Uçurtma şenliğinde çocuklarımızla polisimizin karşılıklı birbirlerine sevgilerini, saygılarını ortaya koydukları, polisimizin toplumla birleşimini ortaya koyduğu, toplumun polisi olduğu, Türk milletinin polisi olduğunu vurguladığı bir güzel projede beraberiz. Onların mutlu geleceğini de inşallah polisimizle, jandarmamızla, devletimizin bütün kurum ve kuruluşlarıyla sağlamaya devam edeceğiz ilelebet, sonsuza kadar.” dedi.

Burdur Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri çocuklara yönelik projelerini sürdürüyor. ‘Mutlu Geleceğe El Ele-3’ ÇOGEP projesi kapsamında Burdur Gölü sahilinde uçurtma şenliği etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe Burdur Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Mustafa Güder, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yunus Emre Akalın, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür vekili Canan Yüksel, Emniyet görevlileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Mutlu Geleceğe El Ele-3 uçurtma şenliğinde öğrenciler, polis abi ve ablaları ile birlikte eğlenerek vakit geçirirken renkli görüntüler oluşturdu.

“ÇOCUKLARIMIZIN MUTLU GELECEĞİNİ, DEVLETİMİZİN TÜM KURUMLARIYLA SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Etkinlik sonunda gazetecilere konuşan Burdur Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu, “Emniyet Genel Müdürlüğümüzün başlattığı ‘Çocuk Dostu Polis’ mantığı çerçevesinde ÇOGEP kapsamında bugün burada uçurtma şenliğinde çocuklarımızla polisimizin karşılıklı birbirlerine sevgilerini, saygılarını ortaya koydukları, polisimizin toplumla birleşimini ortaya koyduğu, toplumun polisi olduğu, Türk milletinin polisi olduğunu vurguladığı bir güzel projede beraberiz. Çocuklarımız bir süre uçurtma uçurdular. Şimdi rüzgarsızlıktan dolayı uçurtmalarını uçurtamıyorlar, dinlenmeye çekildiler. Afiyetle polis abi ve ablalarıyla beraberler. Onlara mutlu bir gelecek diliyoruz. Onların mutlu geleceğini de inşallah polisimizle, jandarmamızla, devletimizin bütün kurum ve kuruluşlarıyla sağlamaya devam edeceğiz ilelebet, sonsuza kadar.” dedi.

“ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”
Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ise konuşmasında şunları söyledi;

“Bu projede; Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz, Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz, İŞKUR Müdürlüğümüz, Jandarma Teşkilatımız paydaş kurumlarımız, onlarla birlikte çalışılıyor. Şu anda burada 3 ilköğretim okulundan yaklaşık 100 çocuğumuz var. Ayrıca Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümden çocuklar da var. Bu, 100 çocuğumuz çerçevesinde bir proje. Bugün de projenin aşamalarından birisi olan uçurtma şenliğindeyiz. Bu yaklaşık 3 aydır devam eden bir proje.  Bu aşamadan sonra da yine başka projelerle de toplumumuza, çocuklarımıza, gençlerimize devletin kurumlarıyla birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz.”


Şantiye gezileri yeniden başlıyor Şantiye gezileri yeniden başlıyor
Mesir Ticaret Fuarı 30. kez kapı açtı Mesir Ticaret Fuarı 30. kez kapı açtı
Mektebim Koleji Yozgat’ta kampüs açtı Mektebim Koleji Yozgat’ta kampüs açtı
Arjantin’den İzmit’e 'taraftar' jesti Arjantin’den İzmit’e 'taraftar' jesti
Hulusi Akar'dan Sakarya'ya ziyaret Hulusi Akar'dan Sakarya'ya ziyaret