BURDUR'DA EVSİZLERE KONAKLAMA PROJESİ


Yaşam 24.02.2020 22:50:00 0
BURDUR

EVSİZLERE KONAKLAMA PROJESİ

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, kış mevsiminde tek bir vatandaşımızın bile sokakta kalmaması için, çeşitli sebeplerden dolayı barınacak - kalacak yeri olmayan vatandaşlarımıza yönelik, “Evsizlere Konaklama Projesi” adı altında uygulama başlatılmıştır.

Proje kapsamında vatandaşlarımıza sıcak bir ortam sağlamak için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ait bir evde veya kamu kurumu misafirhanelerinde yer tahsis edilmekte, bunun yanında günlük yemek ihtiyaçları karşılanmaktadır.

Ayrıca misafirhanelerde kalan vatandaşlarımız için bu süreçte kalıcı bir ev aranmaktadır. Bulunan evin kirası ve eşyası, vatandaşların gıda, giyim, sağlık vb. temel ihtiyaçları proje kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından karşılanmaktadır.

Kış döneminde İlimizde Vakfa ait olan evde 2, kamu kurumu misafirhanelerinde ise 3 olmak üzere toplam 5 vatandaşımız “Evsizlere Konaklama Projesinden” faydalanmaktadır.

Antalya’da rüşvet ve yolsuzluk davasında ilk duruşma yarın Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik rüşvet ve yolsuzluk iddialarıyla açılan davada yargılama süreci başlıyor. Aralarında eski büyükşehir belediye başkanı Muhittin Böcek’in de bulunduğu 5’i tutuklu toplam 41 sanık, yarın görülecek ilk duruşmada hakim
Bakan Uraloğlu’ndan Dereboğazı yolu müjdesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun Isparta ziyaretinde önemli ulaşım projeleri gündeme geldi. Dereboğazı yolu için müjde veren Bakan Uraloğlu, şehir hastanesi kavşağı ve yeni açılan ulaşım projeleriyle ilgili de açıklamalarda bulundu.
Kaş–Kumluca arasında fırtına uyarısı Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Antalya’nın Kaş ile Kumluca ilçeleri arasındaki kıyı kesimi için fırtına uyarısında bulundu.
ITSO’dan Bakan Uraloğlu’na 5 Maddelik "Ulaşım" Dosyası Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik, kenti ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na Isparta’nın ulaşım sorunlarını ve çözüm önerilerini içeren kapsamlı bir dosya takdim etti. Dosyada, Sabiha
Kaş–Kumluca arasında fırtına uyarısı: Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Antalya’nın Kaş ile Kumluca ilçeleri arasındaki kıyı kesimi için fırtına uyarısında bulundu.