Asayiş

Asayiş Haberleri

BURDUR'DA KAÇAK İÇKİ OPERASYONU


Asayiş 21.02.2020 11:33:00 0
BURDUR
Burdur’da yapılan kaçak içki operasyonunda 2 kişi yakalandı. Burdur Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri sahte içki imal ettikleri gerekçesiyle D.Y. ve R.Ç isimli şahıslarI yakaladı. Şahısların kaldıkları ikamette yapılan aramada kaçak içki yapımında kullanılan 7 litre 860 ml etil alkol ele geçirildi. Haklarında adli işlem yapılan şahıslar serbest bırakıldı.
“Bu Dereboğazı’nda daha ne kadar can vereceğiz TİMBİR Akdeniz Bölge Başkanı Akdeniz Habercisi Gazeteci Samet Memiş, Dereboğazı yolu için yetkililere seslendi.
Dereboğazı Kazak-1 Tüneli Girişinde Feci Kaza: 2 Ölü, 6 Yaralı Isparta–Antalya Dereboğazı karayolunda Kazak-1 Tüneli girişinde iki otomobil ve tırın karıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.
Oyun oynarken tahliye kanalına düşen 3 yaşındaki Berra hayatını kaybettı Antalya’nın Aksu ilçesinde oyun oynadığı sırada su tahliye kanalına düşen 3 yaşındaki Berra Berhu, ekiplerin tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.
Ali Çetin Kumluca’daki Çalışmaları Yerinde İnceledi AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ve beraberindeki heyet sahada inceleme yaptı.
Isparta 32 Spor 3 Puanla Dönüyor TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Isbaş Isparta 32 Spor Muş deplasmanında aldığı 2-1’lik mağlubiyetten sonra bu hafta yeniden deplasmanda puan aradı ve o puanı Ziya Alkurt’un 2 golü ile almayı başardı.