BURDUR'DA KAYIP OLARAK ARANAN YAŞLI ADAM BULUNDU


Gündem 10.07.2020 00:37:00 0
BURDUR

Salı gününden itibaren kayıp olarak aranan Ahmet Arabacı, Jandarma ekipleri tarafından Karamanlı İlçesinin Dereköy Köyünde bulundu. Kayıp şahsın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Kılçan Köyünden bulunduğu yer olan mevkiye kadar 10.3 km yaya olarak yürüdüğü tespit edildi.

07.07.2020 tarihinde Tefenni İlçe Emniyet Amirliğine yapılan müracaat sonrasında Kayıp olduğu tespit edilen ve en son Karamanlı İlçesi Kılçan köyünde görülen Ahmet Arabacı, Tefenni İlçe Jandarma Komutanlığı koordinasyonunda yapılan çalışmalar sonucunda bugün saat saat 09:50 sıralarında Karamanlı İlçesi Dereköy Köyü mevkiinde bulundu.

Tefenni komutanlığı ekiplerince Tefenni Devlet Hastanesine getirilerek muayene ve tedavisi yaptırılırken sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan Ahmet Arabacı'nın en son görüldüğü yer olan Kılçan Köyünden bulunduğu yer olan mevkiye kadar 10.3 km yaya olarak yürüdüğü tespit edildi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı
Bursa’da yerel seçimler kritik! Hangi ilçede kim önde? Bursa’da yerel seçimler kritik! Hangi ilçede kim önde?
Göz torbalarını artık taşımayın Göz torbalarını artık taşımayın
Madencilerin ferdi kaza sigorta teminatı 1 milyon TL'ye güncellendi Madencilerin ferdi kaza sigorta teminatı 1 milyon TL'ye güncellendi