Burdur'da Muhtar'ın yerinden 40. Yıl Kampanyası


Yaşam 16.12.2019 01:08:00 0
Burdur

Burdur'un eşsiz lezzet adresi olan Muhtarın Yeri 15 Restorant sahibi Serkan ve Kamuran Özçelik çifti kuruluşunun 40. yılına özel yine bir sürprizle damaklara hitap edecek bir kampanya başlattı.

 

1980 Yılında babası muhtar Musa Özçelik tarafından kurulan Muhtarın Yeri özellikle hafta sonları yöresel kahvaltısıyla adından söz ettirirken, Et konusundaki hüner ve lezzetleri de il sınırlarını aşmış durumda.

Farklı zamanlarda farklı kampanyalarla Burdurluların damak zevkine hitap edecek kampanyalar sunan lezzet ustası Serkan Özçelik kuruluşlarının 40. yılında kuzu tandır kebapta indirime giti. Özçelik restoranının iddialı lezzeti kuzu tandır kebabın kilosunu 80 TL'ye indirdi.

Meteoroloji’den Batı Akdeniz’e önemli uyarı: Yağışlar devam edecek Meteoroloji, Batı Akdeniz’de yağışların süreceğini bildirerek sel ve su baskınlarına karşı uyardı. Belediyeler ile AFAD ekiplerinin olası risklere karşı hazırlıklarını tamamladığı açıklandı.
Isparta’da eTwinning başarısı: 204 öğretmene kalite etiketi İlde 241 proje kalite etiketi almaya hak kazanırken, 12 okul da eTwinning Okul Etiketi ile ödüllendirildi. Ödül töreninde dijital eğitim vizyonu ve uluslararası iş birliklerinin önemi vurgulandı.
Akseki’nin geleneksel lezzetleri coğrafi işaret yolunda Akseki’nin dört yöresel lezzeti coğrafi işaret için tescil sürecine girdi; kültürel mirasın korunması ve bölge ekonomisine katkı hedefi güçlendi.
Başkan Başdeğirmen, engelli başarılı sporcuları altınla ödüllendirdi Isparta Belediyesi Spor Kulübü Bedensel Engelli Yüzme Takımı sporcuları Osman Kahraman, görme engelli Muhammed Mustafa Solmaz ve Yılmaz Kırıt, Sivas’ta düzenlenen Para Yüzme ve Deaf Yüzme Milli Takımlar Seçme Müsabakalarında Türki
Serik hali’nde tuvalet krizi: Çiftçi ve esnaf isyanda Serik Toptancı Hali’nde Tepki Çeken Tuvalet Krizi: Çiftçi de Esnaf da İsyanda...