Burdur'da Neurosound Dikkat ve Algı Geliştirme Merkezi açıldı

Burdur'da Neurosound Dikkat ve Algı Geliştirme Merkezi açıldı.


Yaşam 7.09.2022 17:05:00 0
Burdur

Burdur'da Neurosound Dikkat ve Algı Geliştirme Merkezi açıldı. Psikolog  Sabri Can Özdemir tarafından Konak Mahallesi Kalekapı Caddesi No:3 de hizmet vermeye başlayan kliniğin açılışına Siyasi Parti il başkanları STK temsilcileri, çok sayıda iş insanı ve vatandaş katıldı.
Neurosound Dikkat ve Algı Geliştirme Merkezi, çocuklarda gelişim ve öğrenme problemlerini, yüksek frekanslı ses yoluyla nöral sistemin uyarılması esasına dayanan bir gelişim programı kullanılıyor.

Neurosound Dikkat Eksikliği, Öğrence Güçlüğü, Disleksi Otizim, Takıntılar, Zeka ve Gelişim Problemleri, Akademik Başarısızlık, Konuşma Bozukluğu, Sosyal Uyum Problemleri, Korkular ve Psikolojik Problemler gibi alanlarda kullanılmaktadır.

Programın amacı Özel eğitim gerektiren çocukların kendi potansiyelini ortaya koyma ve hayatını başarılı bir birey olarak sürdürebilmesi için öğrenme engellerini ortadan kaldırmasına destek olmak ve çocukların ihtiyaç duyduğu psikolojik, bilişsel ve sosyal desteği sağlamaktır.

Aynı zamanda yetişkinlere yönelik de psikolojik danışmanlık hizmeti veren Psikolog Sabrican Özdemir Burdur Halkımızın ve özel eğitim gerektiren çocuklarımızın kendini gerçekleştirme macerasında, uzman ve sorumlu kadromuzla, en güçlü ve en etkili desteği vermeye hazır olduğunu belirtti.


26 Nisan'da vizyona girecek yeni filmler 26 Nisan'da vizyona girecek yeni filmler
Adıyaman'da evden cephanelik çıktı Adıyaman'da evden cephanelik çıktı
Günde en az 2 su bardağı süt dişleri güçlendiriyor Günde en az 2 su bardağı süt dişleri güçlendiriyor
Başkan Palancıoğlu’ndan yeni proje: Sokak hayvanları köyü Başkan Palancıoğlu’ndan yeni proje: Sokak hayvanları köyü
Başkan Yüksel Bayrak: "3600 ek gösterge herkes için hayata geçsin" Başkan Yüksel Bayrak: "3600 ek gösterge herkes için hayata geçsin"