Burdur'da öğrenciler, İdlib şehitleri için yürüdü


Gündem 28.02.2020 21:57:00 0
Burdur

Burdur'da üniversite öğrencileri, Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan 33 asker için ellerinde Türk bayraklarıyla yürüdü.

Şehit haberlerinden sonra dün gece Burdur'da Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencileri, ellerindeki bayraklar ile tekbir ve sloganlar atarak Binbaşı Magruf Kışlası önüne geldi. Burada saygı duruşunda bulunan grup, daha sonra İstiklal Marşı'nı okudu. "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Ne mutlu Türk'üm diyene" slganları atan grup, Cumhuriyet Meydanı'ndan saygı duruşunda bulunup, dua okuduktan sonra ayrıldı. 

PFDK’dan Süper Lig ve 1. Lig kulüplerine cezalar Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trendyol Süper Lig’den 10 kulübe para cezası uyguladı.
Serik Futbol A.Ş.’de iftar buluşması: Başkan Doğan’dan açıklamalar Trendyol 1. Lig ekiplerinden Serik Futbol A.Ş., kulüp başkanı Cenk Doğan ve CEO Barış Güçlü ev sahipliğinde, kulüp tesislerinde iftar yemeği düzenledi. Etkinliğe taraftar gruplarının temsilcileri ve basın mensupları katıldı. Başkan Doğan, sezon başından
Isparta Basını yasta: Bülent Gülçimen vefat etti Isparta basınının sevilen ismi Bülent Gülçimen (56), bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Mesleğine tutkuyla bağlı olan Gülçimen’in vefatı, ailesi, dostları ve basın camiasında derin üzüntü yarattı.
Futbolda haftanın maç takvimi Türkiye’de profesyonel futbol liglerinde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan programa göre; Süper Lig’de 24, 1. Lig’de 28, 2. Lig Kırmızı Grup’ta 26, Beyaz Grup’ta 28 ve 3. Lig’de 23. hafta karşılaşmaları
Isparta'dan Şam'a gönül sofrası Isparta Belediyesi Suriye'nin başkenti Şam'da Türkmen nüfusun yoğun olarak yaşadığı Tadamon Mahallesi’nde iftar programı düzenledi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar programında Ramazan’ın manevi ruhu yaşatıldı, kardeşlik, birl