Burdur'da öğrenciler, İdlib şehitleri için yürüdü


Gündem 28.02.2020 21:57:00 0
Burdur

Burdur'da üniversite öğrencileri, Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan 33 asker için ellerinde Türk bayraklarıyla yürüdü.

Şehit haberlerinden sonra dün gece Burdur'da Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencileri, ellerindeki bayraklar ile tekbir ve sloganlar atarak Binbaşı Magruf Kışlası önüne geldi. Burada saygı duruşunda bulunan grup, daha sonra İstiklal Marşı'nı okudu. "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Ne mutlu Türk'üm diyene" slganları atan grup, Cumhuriyet Meydanı'ndan saygı duruşunda bulunup, dua okuduktan sonra ayrıldı. 

Isparta’da kadın nüfus erkeklere fark attı Isparta’da 2025 verilerine göre, kadın nüfus erkek nüfusundan fazla olduğu iller arasında açıklandı.
Kılınç’tan Ramazan Etkinlikleri Tepkisi Eğitim-Bir-Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç, Milli Eğitim Bakanlığı’nın okullardaki Ramazan etkinlikleri genelgesine karşı çıkan Eğitim-İş ve Eğitim-Sen’e sert tepki göstererek, etkinliklerin gönüllülük esasına dayandığın...
Isparta'da siber suçlara yönelik operasyon İçişleri Bakanlığı, siber suçlarla mücadele kapsamında aralarında Isparta’nın da bulunduğu 28 ilde düzenlenen operasyonlarda yakalanan 324 şüpheliden 181'inin tutuklandığını duyurdu.
AK Parti Isparta Teşkilatı’ndan Ramazan’da gönül buluşması Adalet ve Kalkınma Partisi Isparta İl Teşkilatı, teravih namazı sonrası Mimar Sinan Camii avlusunda vatandaşlarla bir araya geldi.
Umudunu kaybetmedi Can’a kavuştu: Kanseri yendi anne oldu Henüz evliliğinin ilk yılında 3. evre meme kanserine yakalanan 32 yaşındaki Ecem Türkdoğan, üç buçuk yıllık zorlu tedavi sürecini başarıyla tamamladı.