BURDUR’DA PENCEREYİ ZORLAYARAK EVE GİRMİŞLERDİ


Gündem 4.02.2020 19:30:00 0
BURDUR’DA PENCEREYİ ZORLAYARAK EVE GİRMİŞLERDİ

Burdur İli Yeşilova İlçesi Salda Köyünde geçtiğimiz hafta meydana gelen hırsızlık olayı şüphelileri yakalandı.

Burdur Valiliğinden edinilen bilgilere göre 22.01.2020 günü saat 14.00 sıralarında yazlık olarak kullanılan, yaklaşık iki aydır boş olan eve pencereden zorlanarak girildiği ve evden altın ve 2 adet televizyonun çalındığı bilgisinin alınması üzerine yapılan araştırmalar sonucunda olayın 15.01.2020 günü 19.00 ile 24.00 saatleri arasında gerçekleştiği tespit edilerek şüpheli 4 kişi gözaltına alındı.

Bu şahıslardan 8 ayrı suçtan sabıkası olan şüpheli Ş.Y. (4 Kasten Yaralama, 2 Nitelikli dolandırıcılık, Rüşvet, 6136 S.K.M.) çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı ceza evine teslim edildi.

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkan Adayı Ramazan Keskin’den Osman Dirican Açıklaması Tarım, kimya ve tohum sektörlerinde üretimden ihracata uzanan tecrübesiyle öne çıkan Dirican’ın, sahadan gelen birikimiyle birliğe güç katması hedefleniyor.
Süper Lig’de 26 ve 27. haftanın takvimi netleşti Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig’de 26 ve 27. hafta karşılaşmalarının programını duyurdu.
Antalya’da Esnaf Operasyonu: 120’den Fazla Gözaltı Antalya’da, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla gerçekleştirilen esnaf operasyonunda aralarında kooperatif ve oda yöneticilerinin de bulunduğu 121 kişi gözaltına alındı.
Başkan Parlak’tan sanat evlerine anlamlı ziyaret Yusuf Murat Parlak, İstasyon Sanat Evi ve Seramik Sanat Evi’nde kursiyerlerle buluşarak el emeği çalışmalarını inceledi, ilçenin sanata açılan kapısı olan merkezlerle gurur duyduklarını ifade etti.
Batı Akdeniz'e hızlı tren müjdesi İstanbul – Antalya Hızlı Tren Projesi ile Isparta ve Burdur ulaşımda çağ atlıyor. Yeni hat sayesinde Isparta–İstanbul arası 3 saat 30 dakikaya, Isparta–Antalya arası ise sadece 45 dakikaya düşecek; bölge ekonomisi, turizmi ve ticareti yeni bir döneme gir