BURDUR’DA PENCEREYİ ZORLAYARAK EVE GİRMİŞLERDİ


Gündem 4.02.2020 19:30:00 0
BURDUR’DA PENCEREYİ ZORLAYARAK EVE GİRMİŞLERDİ

Burdur İli Yeşilova İlçesi Salda Köyünde geçtiğimiz hafta meydana gelen hırsızlık olayı şüphelileri yakalandı.

Burdur Valiliğinden edinilen bilgilere göre 22.01.2020 günü saat 14.00 sıralarında yazlık olarak kullanılan, yaklaşık iki aydır boş olan eve pencereden zorlanarak girildiği ve evden altın ve 2 adet televizyonun çalındığı bilgisinin alınması üzerine yapılan araştırmalar sonucunda olayın 15.01.2020 günü 19.00 ile 24.00 saatleri arasında gerçekleştiği tespit edilerek şüpheli 4 kişi gözaltına alındı.

Bu şahıslardan 8 ayrı suçtan sabıkası olan şüpheli Ş.Y. (4 Kasten Yaralama, 2 Nitelikli dolandırıcılık, Rüşvet, 6136 S.K.M.) çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı ceza evine teslim edildi.

Isparta Şehidini uğurladı: Binbaşı Sinan Taştekin son yolculuğuna uğurlandı Katar’da eğitim uçuşu sırasında meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Hava Savunma Binbaşı Sinan Taştekin, Isparta’da düzenlenen törenle dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.
Isparta’da Genç Atletler Zirve İçin Yarıştı Okul Sporları Gençler A-B Atletizm İl Birinciliği, Sav Atletizm Pisti’nde tamamlandı. Yoğun katılımla gerçekleşen müsabakalarda genç sporcular, Isparta’yı grup finallerinde temsil edebilmek için kıyasıya mücadele etti.
Burdur Karamanlı‘ya yeni tesisler geliyor Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, devam eden projeler ve yeni yatırımlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Isparta 32 Spor evinde kazandı Isparta 32 Spor, sahasında Somaspor’u uzatma dakikalarında bulduğu golle 2-1 mağlup ederek puanını 51’e yükseltti ve 7. sıradaki yerini korudu.
Isparta Narkotik ekiplerinden kaçamadılar Isparta’da hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, narkotik ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.