BURDUR’DA PENCEREYİ ZORLAYARAK EVE GİRMİŞLERDİ


Gündem 4.02.2020 19:30:00 0
BURDUR’DA PENCEREYİ ZORLAYARAK EVE GİRMİŞLERDİ

Burdur İli Yeşilova İlçesi Salda Köyünde geçtiğimiz hafta meydana gelen hırsızlık olayı şüphelileri yakalandı.

Burdur Valiliğinden edinilen bilgilere göre 22.01.2020 günü saat 14.00 sıralarında yazlık olarak kullanılan, yaklaşık iki aydır boş olan eve pencereden zorlanarak girildiği ve evden altın ve 2 adet televizyonun çalındığı bilgisinin alınması üzerine yapılan araştırmalar sonucunda olayın 15.01.2020 günü 19.00 ile 24.00 saatleri arasında gerçekleştiği tespit edilerek şüpheli 4 kişi gözaltına alındı.

Bu şahıslardan 8 ayrı suçtan sabıkası olan şüpheli Ş.Y. (4 Kasten Yaralama, 2 Nitelikli dolandırıcılık, Rüşvet, 6136 S.K.M.) çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı ceza evine teslim edildi.

Ramazan’da Isparta’da Hakiki Diyarbakır Burma Kadayıfı Tüketimi 3-4 Kat Arttı Resul Usta, üç vardiya çalışarak taze ve hijyenik kadayıf üretimiyle Ramazan yoğunluğuna yetişiyor. Yedişehitler Mahallesi’nde hem toptan hem perakende satışla Isparta halkının favorisi oldu.
Defterdar Erdem: Kayıt dışı ekonomiyle mücadele sıkı devam ediyor Isparta Defterdarı Mustafa Erdem, vergi tahsilat oranının yüzde 90 seviyesinde olduğunu açıklayarak, kayıt dışı ekonomiyle mücadeleye devam edeceklerini söyledi.
Antalya’da “büyük aile sofrası” iftarında anlamlı buluşma Antalya’da “Büyük Aile Sofrası” iftarında şehit yakınları ve gazilerle protokol bir araya gelerek Ramazan’ın birlik ve dayanışma mesajını paylaştı.
Isparta il Müftülüğü aile yılı vizyonuna güçlü katkı sunuyor Isparta İl Müftülüğü, “Aile Yılı” vizyonu kapsamında evlilik kurumunu güçlendirmeye yönelik çalışmalarını sürdürürken, müftülükte kıyılan nikâh sayısındaki artış dikkat çekiyor. İl Müftüsü Muharrem Biçer’in nikâh törenlerinde genç
Alacabel geçidi’nde kar yağışı etkili oldu Antalya-Konya karayolunun önemli geçiş noktalarından biri olan Alacabel Geçidi'nde kar yağışı etkisini göstermeye başladı.