*BURDUR'DA RECEP TAYYİP ERDOĞAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SINAVLI - PROJE OKULU OLDU*


Eğitim 21.04.2020 22:31:00 0
*BURDUR

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında Burdur Merkezde faaliyete geçecek olan Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesinin sınavlı proje okulu olacağını belirtti.

“PROJE İMAM HATİP LİSELERİNE BİR YENİSİ DE BURDUR’UMUZDA EKLENDİ”

Eğitim kenti Burdur’da eğitimde yeni proje ve çalışmaların devam ettiğini belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Millî Eğitim Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, Proje okullarının başarısı için bağımsız okul olması gerektiğini savunmakta, mahalli ve sınavlı öğrencilerin müstakil okullar olarak devam etmesinin daha faydalı olacağını belirtmektedir. Birçok ilde marka okullar haline gelmiş Proje İmam Hatip Anadolu Liselerine bir yenisi daha eklenerek artık Burdurumuzda da faaliyete geçecektir. Şuana kadar Burdur Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesinde proje sınıfları adı altında egitim gören öğrencilerimiz artık müstakil Sınavlı-Proje Okulu halini alan Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesinde eğitim göreceklerdir.” açıklamasında bulundular.
2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA FAALİYETE GEÇECEK OLAN OKULUMUZUN MAALİYETİ 18 MİLYON 762 BİN ₺”
Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesinin civar illere de hitap ediğini ve marka bir okul olacağını belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “2020-2021 Eğitim Öğretim yılında faaliyete geçecek olan Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fen ve Sosyal Bilimler programı uygulanacak bir okul olacak ve civar illere de hitap edecek marka bir okul olması için çalışılacaktır. Okul, 10,597,53 m² alan üzerine kurulu 24 Derslikli ve 300 kişilik pansiyon kapasitesine sahip olup toplam bedeli kdv dahil 18.762.000 TL tutarındadır. İlk yıl 60 kişilik Lise kontenjanı ile başlanıp; ilerleyen yıllarda talep artacağı düşünülerek kontenjanın da aynı oranda artırılması planlanmaktadır. Ayrıca bünyesinde Proje Ortaokulunu da barındıracak olan okulumuz; Burdur’da hem Lise hem Ortaokul bölümü Proje okul olan tek okul olma özelliği taşıyacaktır. Böylelikle bölgedeki İmam Hatip Ortaokulu ihtiyacını da kaşılayacaktır. Pansiyon binası Proje İmam Hatip Lisesi uhdesinde faaliyet gösterecek olup merkez ilçedeki tüm öğrencilerin pansiyon talepleri için de kullanılacaktır.” Dediler.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü