BURDUR'DA UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 2 KİŞİ TUTUKLANDI


Asayiş 13.10.2022 16:24:00 0
BURDUR

Burdur’da güvenlik güçleri tarafından narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan/kullanan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam ediliyor.

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak,  Uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde; 07.10.2022 tarihinde Çeltikçi ilçesinde F.S. ve Ö.E. isimli şahısların Antalya İlinden uyuşturucu madde getirecekleri duyumu alındı. Bilgi üzerine Kuzköy köyü D-650 karayolu üzerinde fiziki takip sonucunda durdurulan motosiklet ile F.S. ve Ö.E. isimli şahısların üzerlerinde yapılan adli aramada  515 Gr eroin maddesi ve 1  adet hassas terazi ele geçirildi.

Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısının kararıyla gözaltına alınan F.S. ve Ö.E. isimli şahıslar sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

 


Geleceğin yazarları Mardin’i keşfediyor Geleceğin yazarları Mardin’i keşfediyor
Edirne'de 7 terörist yakalandı! Edirne'de 7 terörist yakalandı!
Geleceğin teknoloji liderleri ödüllendirildi Geleceğin teknoloji liderleri ödüllendirildi
Bakanlık ve ile Büyükşehir Belediyesi’nden Erciyes’te ağaçlandırma töreni Bakanlık ve ile Büyükşehir Belediyesi’nden Erciyes’te ağaçlandırma töreni
BUÜ’de Kariyer Fuarı hazırlıkları sürüyor BUÜ’de Kariyer Fuarı hazırlıkları sürüyor