BURDUR'DA YİNE ALİ CENGİZ OYUNLARI


Siyaset 5.05.2022 20:27:00 0
BURDUR

YİNE ALİ CENGİZ OYUNLARI

CHPli Belediye Başkanı, CHP Milletvekili Mehmet Göker’i ve il başkanı İzzet Akbulut’u da kandırdı.

Bu gün meydan da katledilen ağaçlar için yaptığımız basın açıklamasından sonra CHPli Milletvekili Mehmet Göker Belediye Başkanından aldığı yalan bilgi ve belgeler ile kamuoyuna “kesilen 2 ağacın hastalıklı ve bulaşıcı olduğuna yönelik Orman işletmesinin kararı Bulunmasa elbette tepkimizi ortaya koyarız” demişti.

CHPli il başkanı Sayın Akbulut da bugünkü ağaç katliamıyla ilgisi olmayan belgeyi paylaşmıştır ve Burdur belediye Başkanı onu da yanıltmıştır.

Fakat paylaşılan belgeler 1 yıl ve 3 yıl önceki belgelerdir bugünkü ağaç kesimler ile ilgisi yoktur. 

Bugün kesilen ağaçlar için 27 Nisan 2022 günü sadece kaldırım düzenlemesi için Orman şefliğinden 9 ağaç kesim izni Burdur Belediyesi tarafından istenmiştir. Gerçek belgeleri Burdur kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz. 

CHP YALANLARI HiÇ BİTMİYOR!

Bu gün için 2 ağaç değil 9 ağaç kesim izni istenmiş,
Ağaçlar hastalık için değil, Basit Kaldırım Düzenlemesi için kesilmiştir!!!

SAYIN CHP MİLLETVEKİLİ MEHMET GÖKER’i AÇIKLADIĞI GİBİ KATLİAMIN SAHİBİ CHPLİ BELEDİYEYE ve YALANLARINA TEPKİ VERMEYE DAVET EDİYORUM, ESKİ CHP İL BAŞKANI BARIŞ AYTEN ve ÖNCEKİ DÖNEM CHP BELEDİYE MECLİS ÜYESİ BURHAN CAHİT KARAKURT GİBİ!!!


Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar