Burdur'da yurt yapımları hızla devam ediyor


Gündem 13.11.2019 15:21:00 0
Burdur
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinin hızla büyümesiyle birlikte yeni yurt talepleri için çalışmalar gerçekleştiren Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur açıklama yaptılar.
“1000 KİŞİLİK YURT YAPIMI HIZLA DEVAM EDİYOR”
Burdur Merkez Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklal Yerleşkesinde yapımı devam eden yurt ile ilgili açıklama yapan Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Üniversitemiz Kampüs alanı içerinde Gençlik Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Kurumu tarafından yapımı gerçekleşen ve proje maliyeti 49 Milyon 221 Bin TL olan 1000 kişilik yurt inşaatımız hızla devam etmektedir. A,B ve C olmak üzere 3 bloktan oluşan inşaatta, A ve C bloklarda çatı imalatı devam etmektedir. B blokta 1. Kat kolon perde yapımı devam etmektedir. Sosyal tesis de ise 2. Kat kolon perde yapımı devam etmekte olup, yönetim binası yapımı da hızla devam ediyor. İnşaatın fiziki gerçekleşme oranı %34’dür. Çalışmaların hızla tamamlanarak, öğrencilerimizin hizmetine sunmak için takibine devam edeceğiz.” Açıklamasında bulundular.
“BUCAK YENİ KYK YURDU İNŞAATININ TAMAMLANMASI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”
Bucak İlçemizde yapımı devam eden KYK yurdu ile ilgili açıklama yapan Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Bucak İlçemizde 2018 yılında tamamlanması planlanan ancak yüklenici firma tarafından yaşanan bazı sıkıntılardan dolayı yavaşlayan 500 kişilik yurt inşaatının hızlandırılarak tamamlanması için Gençlik Spor Bakanlığımız ile görüşmeler gerçekleştirdik. Yurt binamızın fiziki gerçekleştirmesi %44’dür. Yapılan görüşmelerden sonra 2019 Ekim ayında işin Gençlik Spor Bakanlığı tarafından devri alınmış olup, yüklenici firmaya 500 gün ek süre verilmiştir. Yurt inşaatının hızla tamamlanması için takibimiz devam edecektir.” Dediler.
“900 KİŞİLİK YURT İNŞAATI İHALESİ TAMAMLANDI”
Burdur Merkezde yapımı gerçekleşecek olan 900 kişilik KYK Yurdunun ihalesinin yapıldığını belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Burdur Merkezde yapımı gerçekleşecek olan 900 öğrenci kapasiteli KYK Yurdu inşaatının Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından gerçekleştirilmiş olup, ihale itiraz süreci beklenmektedir. Sürecin tamamlanması ile birlikte bakanlığımız ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yaparak, inşaat sürecine geçilecektir.” Şeklinde açıklamada bulundular.
  

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kocaeli'de üreticilere karpuz tohumu desteği Kocaeli'de üreticilere karpuz tohumu desteği
Bursaspor toparlanma sürecine girdi mi ? Bursaspor toparlanma sürecine girdi mi ?
İnegöl protokolü şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu İnegöl protokolü şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu
Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı