BURDUR GAZİ ATATÜRK STADYUMU 7/24 VATANDAŞIN HİZMETİNDE


Gündem 1.07.2020 23:34:00 0
BURDUR GAZİ ATATÜRK STADYUMU 7/24 VATANDAŞIN HİZMETİNDE

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ve AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi Burdur Merkez Gazi Stadı aydınlatması işinin Gençlik ve Spor Bakanlığı ödeneği ile yapılarak tamamlandığını açıkladılar. 

“HÜKÜMETİMİZİN BURDUR’A YATIRIMLARI DEVAM EDECEK”

Yapılan çalışma ile ilgili bilgilendirme de bulunan Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “İlimiz Gazi Atatürk Stadımızda geçtiğimiz yıllarda saha standarttı yükseltilerek sentetik çim yapımı gerçekleştirilmişti.  Günün 24 saati her gün maçların ve antrenmanların yapılabilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde aktarılan 450.000.00 TL + KDV ödenekle, 25 mt. yüksekliğinde 4 adet poligon galvaniz direk ve üzerine her biri 800 W. olan toplam 28 adet led projektör yerleştirilmiş ve faaliyete geçirilmiştir. İlimize hayırlı olsun. İlimizde ve İlçelerimizde tüm Bakanlıklarımızın yatırım çalışmalarının devam ettiği gibi Gençlik ve Spor Bakanlığımızında yeni yatırım çalışmaları devam etmektedir. Burdur’umuza desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Bakan Yardımcılarımıza ve Bakanlık yetkililerine teşekkür ederiz. ” açıklamasında bulundular.

STADYUM 7/24 VATANDAŞIN HİZMETİNDE

Spor yapmak isteyen herkese 7 gün 24 saat stadyumun hizmet verebileceğini söyleyen AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi “ Vatandaşlarımız için milli geleneklerine saygı göstererek, sportif aktivitelere katılmalarına fırsat verebilmek için Hükümetimiz tarafından çalışmalar gerçekleştirilmektedir. Gazi Atatürk Stadımızda daha önce zemin yenileme çalışmalarından sonra aydınlatma çalışmaları tamamlanarak spor severlere hizmet vermeye başladı. Bu çalışmadan sonra Spor Kulüplerimiz, Gençlerimiz, Vatandaşlarımız güvenli bir şekilde sporlarını aktif olarak yapabilecekler. İlimize hayırlı olsun. Stadyumumuzun aydınlatma sistemi için desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur’a, teşekkür ederim. Burdur’umuz için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
SGK 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldı SGK 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldı
” Foça turizmden hak ettiğini alacak” ” Foça turizmden hak ettiğini alacak”
Bursa'da şehrin göbeğinde sağlık ocağından mahrumlar Bursa'da şehrin göbeğinde sağlık ocağından mahrumlar
Yeni Gölcük Terminali'nde hummalı çalışma Yeni Gölcük Terminali'nde hummalı çalışma