BURDUR GÖLHİSAR'DA GLADYATÖRLER ŞEHRİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR


Kültür 8.07.2020 00:59:00 0
BURDUR GÖLHİSAR

UNESCO Dünya Mirası Geçici listesinde yer alan Kibyra Antik Kenti ziyarete açılıyor. Kış aylarında ziyarete kapılı durumda olan Medusa mozaiği artık açık olacak.

Ak Parti Milletvekili Bayram Özçelik, Milletvekilliği dönemi boyunca Burdur kültürüne verdiği önemle bir çok eseri gün yüzüne çıkarmayı sağladı. Gölhisar ilçesinde bulunan GLADYATÖRLER şehri KİBYRA MEDUSA mozağin gün yüzüne çıkarmak ve turizme kazandırmak için sağladığı yatırımlar neticeye ulaştı ve GLADYATÖRLER şehri artık açılmış olup, Eylül ayı sonuna kadar ziyaret edilebilir. Antik Dönemin Hukuk Şehri KİBYRA mahkeme Salonunun Zemininde Medusa 

(The Medusa Mosaic at Cibyra is open for visiting during the months of July and September).

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, dağ ve açık hava

Kibyra Antik Şehri / Burdur / Burdur'a Nasıl Gidilir? - Yolcu360

FETÖ’ye yönelik 34 ilde operasyon: 77 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik jandarma ekiplerince son iki haftada 34 ilde düzenlenen operasyonlarda 77 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Burdur’da miniklere trafik güvenliği eğitimi Burdur'da 220 öğrenciye mobil parkurda trafik güvenliği eğitimi verildi
Akseki’de coğrafi işaretli ürünler tanıtımına teşekkür belgeleri Akseki’de Coğrafi İşaretli Ürünler Seferberliği kapsamında düzenlenen tanıtım programına katkı sunan kurum ve çalışanlara, Kaymakam Yusuf Ilıca tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.
CHP’li Halıcı’dan dereboğazı yolu tepkisi: “Bu yol artık vaat değil, utanç dosyasıdır” CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı, Dereboğazı Yolu için yıllardır tekrarlanan vaatlere tepki göstererek, “Isparta artık söz değil, net takvim ve bitmiş yol istiyor” dedi.
Alacabel’de kar yağışı başladı, ekipler teyakkuzda Toroslar’ın yüksek kesimlerinde kar etkisini gösterirken, Alacabel’de kar yağışıyla birlikte ekipler ulaşımda aksama yaşanmaması için çalışmalarını yoğunlaştırdı.