BURDUR HEYETİ BAKAN AKAR'LA GÖRÜŞTÜLER


Gündem 23.01.2020 19:10:00 0
BURDUR HEYETİ BAKAN AKAR

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur Valisi Hasan Şıldak ve Milletvekili Bayram Özçelik ile birlikte Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, TOKİ Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk ile Milli Savunma Bakanlığında Millet Bahçesine tahsis izni verilmesi için görüşmelerde bulundu.

AK Parti Hükümetinin Burdur’da yatırımlarının hızla devam edeceğini belirten AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi “Milletvekilimiz Sn. Bayram Özçelik ve Valimiz Sn. Hasan Şıldak ile birlikte Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar ile Burdur Merkez Atatürk mahallesinde tahsisi Milli Savunma Bakanlığına ait araziye Millet Bahçesi yapılması için Çevre Bakanlığına tahsis izninin verilmesi konusunda olumlu görüşmelerde bulunduk. Görüşme sırasında Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ile telefonda görüşerek tahsisin kaldırılması konusunda mutabakata vardılar. Özellikle Milli Savunma Bakanımızın ve Komutanlarımızın Burdur’umuza kazandırmak istedikleri Şehitlerimizin Milletimize emaneti olan yakınları ile Gazilerimiz ve aileleri için yapılması planlanan sosyal tesis projesi hakkında görüşmede bulunduk.

ATATÜRK MAHALLESİNİN VİZYONU DEĞİŞECEK

Burdur Merkeze Millet Bahçesi kazandırılması için projenin başlangıcından itibaren Sn. Valimiz Hasan Şıldak, Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile yakından takipçisiyiz. Millet bahçemiz, yeni Burdur Devlet Hastahanemiz ve Şehit yakınları ile gazilerimiz için yapılacak olan sosyal tesis ile Atatürk mahallemizin vizyonu değişecek, hak ettiği değeri kazanacaktır. Burdur’umuza yeni yatırım ve projeler için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” açıklamasında bulundu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başkan Ergün, Baybatur'un iftarına konuk oldu Başkan Ergün, Baybatur'un iftarına konuk oldu
Başkan Yalçın öğrencilerin tiyatro gösterisini izledi Başkan Yalçın öğrencilerin tiyatro gösterisini izledi
Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı
'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası 'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası