Burdur İl Genel Meclisinden Barış Pınarı Harekatına Destek


Siyaset 17.10.2019 19:56:00 0
Burdur İl Genel Meclisinden Barış Pınarı Harekatına Destek

Burdur İl Genel Meclisinden, TSK'nın icra ettiği Suriye'deki Barış Pınarı Harekatı'na destek

BURDUR'da İl Genel Meclisi üyeleri Barış Pınarı Harekatı'na destek vermek amacıyla tek maddelik gündemle olağanüstü toplandı.

İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık'ın çağrısıyla olağanüstü toplanan mecliste ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ile AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti il başkanları da hazır bulundu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından parti grupları adına konuşmalar yapıldı.

Görüntünün olası içeriği: yazı

Daha sonra konuşan Başkan Murat Akbıyık, PKK'nın 40 yıldan bu yana karanlık bir ideolojiyle on binlerce vatandaşın hayatına kast eden, Güneydoğu Anadolu Bölgesi başta olmak üzere ülkenin gelişmesini ve kalkınmasını engelleyen; bebek, çocuk, kadın dinlemeden insanları katleden, yok edilmesi gereken bir cinayet şebekesi olduğunu söyledi.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi

Başkan Akbıyık, Barış Pınarı Harekatı'nın amacı bölgemizi teröristlerden temizlemek ve yurtlarından edilmiş Suriyelileri ülkelerine geri göndermektir. Bölgemizin istikrar, barış ve refahına karşı en büyük tehdit olan DAEŞ PKK/PYD/YPG terör örgütlerinin bu yıkıcı faaliyetlerini sonlandırmak, yurtlarını zulüm, sürgün, baskı ve katliamla yitirmiş yüzbinlerce Suriyelinin vatanlarına dönüşlerini sağlamak için düzenlenen Barış Pınarı Harekatı'nı İl Genel Meclisi olarak destekliyor, operasyonda şehit olan Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar ve ordumuza muvaffakiyetler diliyoruz. İl Genel Meclisimiz, kahraman Mehmetçiklerimizin her daim yanındadır. Tüm Mehmetçiklerimize selam olsun dedi.

Başkan Akbıyık konuşmasını bitirdikten sonra asker selamı verdi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Yeni Gölcük Terminali'nde hummalı çalışma Yeni Gölcük Terminali'nde hummalı çalışma
Çocuk yaşı gereği ne kadar uyumalı? Çocuk yaşı gereği ne kadar uyumalı?
Nevşehirli sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu Nevşehirli sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu
Bahara karnınızı gererek girin! Bahara karnınızı gererek girin!