Burdur İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinden Duyuru


Gündem 26.10.2019 23:44:00 0
Burdur İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinden Duyuru

Sayın üyelerimiz;
Bakanlığımız 24 Ekim'de Yayınladığı 2019 Yılı Destekleme Kararnamesinde En Az 10 Bas Saf Irk İneği Olan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birlik Üyelerinin İşletmelerinde Süt Analiz Desteği İçin Analizi Yapılan Her İnek Başına 150 Tl.ye Kadar Destek Verileceğini Bildirmiştir. Başvuru Yapmak İsteyenler 1 Kasım Cuma Mesai Bitimine Kadar Bu Desteğe Başvuru Yapmak Ve Taahhütname İmzalamak İçin İlçe ve Merkez Bürolarımıza Uğrayabilirler. Önemle Duyurulur.

Umudunu kaybetmedi Can’a kavuştu: Kanseri yendi anne oldu Henüz evliliğinin ilk yılında 3. evre meme kanserine yakalanan 32 yaşındaki Ecem Türkdoğan, üç buçuk yıllık zorlu tedavi sürecini başarıyla tamamladı.
ITSO ile Isparta serbest muhasebeci mali müşavirler odası’dan dış denetçi eğitim protokolü Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Arasında Protokol İmzalandı
İMO Antalya'dan Antalya-Konya yolu yorumu: Hesaplar yetersiz, şeffaflık yok! Yağış sonrası Antalya-Konya kara yolunun büyük bölümünün sular altında kalması tartışma yarattı. İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi, projede taşkın ve drenaj hesaplarının yetersiz olabileceğine dikkat çekerek bilimsel ve şef
Serik’te Üreticiye 53 Milyon TL Tarım Desteği Antalya Serik'te 2025 yılı tarımsal üretim destek ödemeleri kesinleşti. İlçedeki üreticilere yönelik destek ödemeleri hesaplara yatacak.
Müftülükten Aksöz'ün “Hurma” İddiasına Yalanlama Aksöz’ün hurma paylaşımına Müftülük görevlisinden yanıt geldi. Okullara yalnızca imsakiyeler ve etkinlik ajandası gönderildiği, hurma dağıtımı yapılmadığı açıklandı.