BURDUR İŞ GELİŞTİRME MERKEZİ (İŞGEM) VE ORTAK KULLANIM ATÖLYESİ

Burdur’da endüstri hareketlerinde, küçük girişimcilerin büyümesi, gelişmesi için İŞGEM projesi hayata geçirildi. Burdur 2. OSB’de İŞGEM atölyelerini kiralayan girişimciler, işlerini büyütmek için büyük bir fırsat elde edecek.


Gündem 1.10.2022 01:16:00 0
BURDUR İŞ GELİŞTİRME MERKEZİ (İŞGEM) VE ORTAK KULLANIM ATÖLYESİ

Burdur 2. Organize Sanayi Bölgesi’nce (2.OSB) hazırlanan, BAKA (Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı) desteğiyle somut bir anlam kazanan İŞGEM projesinde, atölyelerin kiralanması için ön başvuru süreci başladı. Ön müracaatların amacı, sektörleri görmek, tespit edebilmek.

Vali Ali Arslantaş’ın da çok yakından ilgilendiği, BUTSO Başkanı Yusuf Keyik’in de destek verdiği, Burdur 2. OSB’nin hayata geçirdiği İŞGEM projesi kapsamında, 2. OSB alanına atölyeler inşa edildi. Bir atölye 176 metrekare, 20 adet atölye İŞGEM çerçevesinde OSB’nin imkanlarından, avantajlarından yararlanacak.

20 ayrı atölyenin yanı sıra 20’sine de hitap edebilecek ortak kullanım atölyesi de proje içinde yer alacak.

Bir ‘kuluçka merkezi’ niteliğinde olan İŞGEM atölyeleri, küçük yatırımcı için, adeta bir ‘sıçrama tahtası.’ Projenin özü, ana fikri, küçük yatırımcıyı desteklemek, büyütmek üzerine kurulu… Büyüme hedefi  taşıyan girişimciler, bu atölyeleri kiralayarak Burdur 2. OSB’nin tüm imkanlarından faydalanabilecek. Bu fırsatı kullanmak isteyenler, 5 yıl süre ile 2.OSB’nin altyapısından, hazır olan bütün imkanlarını değerlendirecek. (elektrik, su, doğal gaz, iletişim, yağmur suyu, ön arıtma inşaatı da başladı)

Burdur 2. OSB, İŞGEM için ön başvuruları almaya başladı, ilgilenenler 2. OSB ile temasa geçebiliyor, kurumsal iletişim cep telefonu 0 532 064 90 70 no’lu telefondan da bilgi alınabiliyor.


Çiçek Festivali'nde renkli görüntüler Çiçek Festivali'nde renkli görüntüler
Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu'nu gençler sevdi Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu'nu gençler sevdi
UEDAŞ yatırımda hız kesmiyor UEDAŞ yatırımda hız kesmiyor
Köylerde bisiklet dönemi Köylerde bisiklet dönemi
Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat! Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat!