Burdur İşkur ile Ocak ayında 428 kişi işe yerleşti


Yaşam 8.02.2021 00:11:00 0
Burdur İşkur ile Ocak ayında 428 kişi işe yerleşti

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur İşkur üzerinden Ocak Ayında yapılan alımlarla ilgili açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın en önemli önceliklerinden olan üretim ve istihdam konusunda ilimizde de önemli gelişmeleri AK Parti Hükümeti olarak sağlamaktayız.

Ocak ayı itibariyle Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğümüzce;

Burdur Merkez 193 ve İl geneli 366 vatandaşımızın direk sigortalı olarak işe yerleştirilmesine aracılık edildi,

 İl geneli 757 iş arayan vatandaşımız ile 57 iş arayan Engelli vatandaşımıza Danışmanlık Hizmeti verildi,

 İl geneli 466 işyeri ziyareti yapıldı.

 İl geneli 26 İşbaşı Eğitim programı ile 62 vatandaşımız işe yerleştirildi.

 4 Engelli vatandaşımızı direk sigortalı işe yerleştirildi. İşbaşı Eğitim Programı ile de 5 Engelli vatandaşımız işe yerleştirildi,

✅ Ocak ayında direk sigortalı ve programlarımız ile il geneli 428, Merkez ilçemizde 229 vatandaşımızın istihdamı sağlandı ve bu sayının içinde 9 Engelli vatandaşımızın istihdamı da bulunmaktadır.

“Üretimle Beraber İstihdamda ARTIYOR”

✅ CUMHURBAŞKANIMIZ Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 hedefleri doğrultusunda büyük mücadele vererek üretimle beraber istihdam artışımızı Burdur’umuzda da sağlıyoruz ve bu nedenle AK Parti Milletvekillerimiz ve il teşkilatımızın referansları ile ilimize yakın zamanda gelerek başarılara imza atan yeni il müdürümüz Yunus Emre Akalın ve ekibine çok teşekkür ederim.

Kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.

Volkan MENGİ
AK Parti Burdur İl Başkanı


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı