Burdur Karamanlı’da 46 kişinin karantinası sonlandı


Sağlık 11.04.2020 18:55:00 0
Burdur Karamanlı’da 46 kişinin karantinası sonlandı

Karamanlı ’da 46 kişinin karantinası sonlandı

Burdur Valiliği Basın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Burdur’un Karamanlı ilçesinde 27 Mart tarihinde 46 kişide tedbir amaçlı uygulanan karantina kaldırlıd.

 

Burdur Valiliği tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi “27.03.2020 tarihinde Karamanlı İlçemizde bir vatandaşımızda tespit edilen Covid-19 vakasının yakın temaslısı olduğu belirlenen 17 kişi  için Ortaöğretim Pansiyonunda 28.03.2020 tarihinden itibaren uygulanan 14 günlük karantina tedbiri ve ikametlerinde gözlem altında tutulan 46 kişiye ilişkin tedbir yapılan sağlık kontrolleri sonucunda 11.04.2020 Cumartesi günü sona erdirilmiştir.


Yurtdışından getirilerek 27.03.2020 tarihinden itibaren İlimizde Asımın Nesli KYK Yurdunda misafir edilen 16 vatandaşımızdan 15’i karantina süresinin tamamlanması üzerine sağlık kontrolleri yapılarak 11.04.2020 Cumartesi günü ikametlerinin bulunduğu Antalya İline gönderilmişti

ISPARTA MEYDAN AVM RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR Isparta Meydan AVM’den Alışveriş Farkı ve Bayram Kutlaması
Mehir Aile Platformu Isparta İl Temsilcisi Gonca Kayacan’ın Bayram Mesajı Rahmet, bereket ve paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı mübarek Ramazan ayını geride bırakırken, gönüllerimizi birleştiren bayrama ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Muhittin Böcek hakkında büyüyen soru: Bu servetin kaynağı ne? Geçmişteki mütevazı hayat anlatıları ile bugünkü mal varlığı arasındaki uçurum, Antalya siyasetinde yanıt bekleyen sorular doğuruyor.
Antalya Cumhuriyet Başsavcısı ve vekili değişti Hakimler ve Savcılar Kurumu 1. Dairesi'nin 18 Mart 2026 tarih ve 456 sayılı Adli Yargı Kararnamesi'ne göre Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Yakup Ali Kahveci görevinden alınarak Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği'ne, Antalya Cumhur
Isparta’da mezarlıklar Ramazan Bayramı’na hazırlanıyor Isparta Belediyesi, Ramazan ayının son günlerine girilmesiyle birlikte vatandaşların arife ve bayram günlerinde gerçekleştireceği kabir ziyaretleri öncesinde mezarlıklarda kapsamlı bir temizlik ve bakım çalışması başlattı.