Burdur Kemer ilçesine hizmet yatırım atağı


Yaşam 9.05.2020 15:54:00 0
Burdur Kemer ilçesine hizmet yatırım atağı

KEMER İLÇESİNE HİZMET YATIRIM ATAĞI 
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, tüm İlçelerde olduğu gibi Kemer İlçesinde de hizmet ve yatırım atağının sürdüğünü açıkladı. 
“SUKAP PROJESİ İLE ALT YAPI ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞECEK”
Kemer Belediyesi tarafından projelerinin hazırlanarak sunulduğunu belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Kemer Belediye Başkanımız İSMAİL ÖZAY’ın göreve geldikten sonra alt yapı ile ilgili çalışmalara yapacağını belirtmesi,Belediye Meclis Üyeleri ve Ak Parti İlçe Yönetimimiz ile İller Bankası Genel Müdürlüğümüzle yapmış olduğumuz görüşmeler sonrasında İller Bankası tarafından İçme Suyu PROJESİ İHALESİ için 140.000,00 TL, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Projesi için 70.000,00 kredi tahsisi gerçekleştirildi. Proje ihalesinin hızlandırılması ile ilgili görüşmelerimiz devam etmektedir. Kemer İlçemizde SUKAP kapsamında alt yapısının yapılması için Belediye Başkanımız İsmail Özay’la birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz.”şeklinde açıklamada bulundular. 
“ÜRETEN BELEDİYE PROJESİ KAZANDIRACAĞIZ”
Kemer Belediyesinin kendi ihtiyaçlarını karşılamak üzere GES projesi hazırladığını belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Kemer Belediye Başkanımız İsmail Özay, Belediyenin ihtiyaçlarını karşılamak üzere GES projesini hazırladı. Projeye destek ile ilgili İller Bankası Genel Müdürlüğümüze Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığından Yurtdışı Fon desteği Almak için talebimizi ilettik. Görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Çalışan ve Üreten bir Kemer için Belediye Başkanımıza destek olmaya devam edeceğiz.”dediler. 

KEMER’İMİZDE DERE ISLAH  ÇALIŞMALARINI  TAMAMLATTIK
Kemer İlçesinde DSİ Tarafından yapımı gerçekleşen çalışmalarla ilgili bilgi veren Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Kemer Merkez ve Akpınar Deresi taşkın koruma çalışmaları tamamlandı. DSİ 18. Bölge Müdürlüğümüz tarafından gerçekleşen çalışmalar Kemer’imize hayırlı olsun.” Dediler. 

“TOKİ SOSYAL KONUTLAR İÇİN GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR”
Son zamanlarda Kemer İlçesinden TOKİ yapımı ile ilgili gelen talepler üzerine çalışmalar başlatıldığını belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Kemer İlçemizde Belediye Başkanımız İSMAİL  ÖZAY’ın projeleri arasında bulunan Kemer İlçesine TOKİ Konutları yapımı ile ilgili çalışmalarımızı başlattık. Kemer Belediye Başkanımız yapmış olduğu çalışmalarla TOKİ Konutu yapılabilecek arazinin yerini belirlemesiyle TOKİ Başkanlığımıza başvuruda bulunduk.  Birçok TOKİ Konutlarını İlimize kazandırdığımız gibi Kemer İlçemize kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” Açıklamasını gerçekleştirdiler.

Başkan Başdeğirmen’den Ankara’da Yoğun TBMM Temasları Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, TBMM’de gerçekleştirdiği Ankara temasları kapsamında siyasi parti temsilcileri ve milletvekilleriyle bir araya gelerek, Isparta’ya yönelik mevcut ve planlanan projeleri değerlendirdi.
RATEM Başkan Adayı Gündoğan: Yerel Radyoların Telif Ücretini RATEM ödeyecek RATEM Başkan Adayı Vedat Gündoğan, Türkiye’nin en büyük yayıncı meslek birliğini çözüm merkezi hâline getireceklerini açıkladı.
Davraz Kayak Merkezi’nde Suni Karlama Dönemi Başladı Isparta Davraz Kayak Merkezi’nde Suni Karlama Dönemi Başladı. 40 Santimetre Kalınlığında Kar Üretilebilecek
Meteoroloji’den Kar Yağışı Uyarısı: Bugün 9 İlde Kar Yağışı Olacak Özellikle dün sabah saatlerinden bu yana soğuk hava tüm yurt genelinde kendini ciddi şekilde hissettirirken birçok şehirde yoğun kar yağışı yaşanıyor.
TÜRMOB’tan 586 Sayılı Tebliğ’e Tepki: “Vergi Emniyeti Tehlikede” TÜRMOB, 13 Aralık 2025 tarihli ve 586 sayılı Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği’nin, vergi emniyetini zedeleyeceğini ve muhasebe mesleğini işlevsizleştireceğini belirterek düzenlemenin derhal yürürlükten kaldırılmasını talep etti.