Burdur Kemer ilçesine hizmet yatırım atağı


Yaşam 9.05.2020 15:54:00 0
Burdur Kemer ilçesine hizmet yatırım atağı

KEMER İLÇESİNE HİZMET YATIRIM ATAĞI 
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, tüm İlçelerde olduğu gibi Kemer İlçesinde de hizmet ve yatırım atağının sürdüğünü açıkladı. 
“SUKAP PROJESİ İLE ALT YAPI ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞECEK”
Kemer Belediyesi tarafından projelerinin hazırlanarak sunulduğunu belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Kemer Belediye Başkanımız İSMAİL ÖZAY’ın göreve geldikten sonra alt yapı ile ilgili çalışmalara yapacağını belirtmesi,Belediye Meclis Üyeleri ve Ak Parti İlçe Yönetimimiz ile İller Bankası Genel Müdürlüğümüzle yapmış olduğumuz görüşmeler sonrasında İller Bankası tarafından İçme Suyu PROJESİ İHALESİ için 140.000,00 TL, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Projesi için 70.000,00 kredi tahsisi gerçekleştirildi. Proje ihalesinin hızlandırılması ile ilgili görüşmelerimiz devam etmektedir. Kemer İlçemizde SUKAP kapsamında alt yapısının yapılması için Belediye Başkanımız İsmail Özay’la birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz.”şeklinde açıklamada bulundular. 
“ÜRETEN BELEDİYE PROJESİ KAZANDIRACAĞIZ”
Kemer Belediyesinin kendi ihtiyaçlarını karşılamak üzere GES projesi hazırladığını belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Kemer Belediye Başkanımız İsmail Özay, Belediyenin ihtiyaçlarını karşılamak üzere GES projesini hazırladı. Projeye destek ile ilgili İller Bankası Genel Müdürlüğümüze Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığından Yurtdışı Fon desteği Almak için talebimizi ilettik. Görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Çalışan ve Üreten bir Kemer için Belediye Başkanımıza destek olmaya devam edeceğiz.”dediler. 

KEMER’İMİZDE DERE ISLAH  ÇALIŞMALARINI  TAMAMLATTIK
Kemer İlçesinde DSİ Tarafından yapımı gerçekleşen çalışmalarla ilgili bilgi veren Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Kemer Merkez ve Akpınar Deresi taşkın koruma çalışmaları tamamlandı. DSİ 18. Bölge Müdürlüğümüz tarafından gerçekleşen çalışmalar Kemer’imize hayırlı olsun.” Dediler. 

“TOKİ SOSYAL KONUTLAR İÇİN GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR”
Son zamanlarda Kemer İlçesinden TOKİ yapımı ile ilgili gelen talepler üzerine çalışmalar başlatıldığını belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Kemer İlçemizde Belediye Başkanımız İSMAİL  ÖZAY’ın projeleri arasında bulunan Kemer İlçesine TOKİ Konutları yapımı ile ilgili çalışmalarımızı başlattık. Kemer Belediye Başkanımız yapmış olduğu çalışmalarla TOKİ Konutu yapılabilecek arazinin yerini belirlemesiyle TOKİ Başkanlığımıza başvuruda bulunduk.  Birçok TOKİ Konutlarını İlimize kazandırdığımız gibi Kemer İlçemize kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” Açıklamasını gerçekleştirdiler.

Vali Erin sahada yeni yılı kutladı Isparta Valisi Abdullah Erin, İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ile birlikte 2026 yılının ilk dakikalarında Ispartalı hemşehrilerinin yeni yılını tebrik etti.
Bakan Uraloğlu’ndan otoyol ve köprü geçiş ücretleriyle ilgili açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, otoyol ve köprü geçiş ücretlerine yönelik yeni düzenlemeye ilişkin açıklamalarda bulundu. Uraloğlu, yapılan güncellemede vatandaşların bütçesinin dikkate alındığını ve artış oranlar
Kutup soğukları Türkiye’yi esir alıyor: Batı Akdeniz hariç her yerde kar İzlanda ve Rusya kaynaklı kutup soğukları Türkiye genelinde etkisini artırıyor; Batı Akdeniz hariç tüm yurtta kar yağışı beklenirken, birçok il için sarı ve turuncu alarm verildi. İstanbul’da ise yılbaşında kar örtüsü oluşması öng
KGM’den sürücülere kış yolculuğu uyarısı: Kapalı yollarda ısrarcı olmayın Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen, önümüzdeki üç gün boyunca etkili olması beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle sürücülere önemli uyarılarda bulundu.
Ak Parti'li Söker’den don nöbetindeki çiftçilere destek AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker, Sarıabalı Mahallesi’nde soğuk hava nedeniyle zirai don nöbeti tutan örtü altı üreticilerini ziyaret ederek, emekçi çiftçilere destek mesajı verdi.