BURDUR KÖY YOLLARI SIKIŞTIRILMIŞ BETON İLE YENİLENİYOR


Yaşam 24.06.2020 16:02:00 0
BURDUR KÖY YOLLARI SIKIŞTIRILMIŞ BETON İLE YENİLENİYOR

Burdur İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık daha önce  yaptığı açıklamada” ilimizde ilk defa Gölhisar İlçemiz Yeşildere Köyümüzde toplamda 2.200 m’lik Silindir ile Sıkıştırılmış Beton Yol Uygulamasına başlamış bulunmaktayız. Uygulamaya aldığımız beton yol yapımının ulaşımı daha konforlu ve rahat bir hale getireceğine inanıyoruz” demişti. Bugün ’de İl Özel İdaresi ekipleri Pınarbaşı köyü ile Çallıca köyü arası 2 km silindir ile sıkıştırılmış beton yol çalışmasına başladı.

AK PARTİ İL BAŞKANI VOLKAN MENGİ’DEN TEŞEKKÜR

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda;” Pınarbaşı köyü ile Çallıca köyümüz arası Silindir ile Sıkıştırılmış “BETONYOL” çalışması başladı. İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık’a İl Genel Meclisi Üyelerimize, Özel İdare Genel sekreteri  Asım Ertilav’a, İl Özel İdaresi Yol Şube Müdürü ve Çalışanlarımıza çok teşekkürler ederim” dedi.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü