BURDUR MAKÜSPOR GALİBİYETE KİLİTLENDİ

Burdur’u Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Burdur Mehmet Akif Ersoy Gençlik ve Spor Kulübü, Pazar günü karşılaşacakları Çatalhöyük Çumra Belediyespor maçına hazırlanıyor. Galibiyet için sahaya çıkacaklarını belirten Başkan Mustafa Kılınç hedeflerinin sez


Spor 8.10.2022 02:05:00 0
BURDUR MAKÜSPOR GALİBİYETE KİLİTLENDİ

Bölgesel Amatör Lig 8’inci grupta Burdur’u temsil eden Burdur Mehmet Akif Ersoy Gençlik ve Spor Kulübü ligin ilk haftasında deplasmanda Korkuteli Belediyespor’u 4-0 yenerek lige iyi bir başlangıç yaptı. Kulüp Başkanı Mustafa Kılınç sezon sonunda şampiyon olacaklarını belirterek “hedefimiz Burdur’u profesyonel ligde temsil etmek” dedi.

Burdur MAKÜSPOR, kendi tesislerinde evinde oynayacağı sezonun ilk maçına Teknik Direktör Sezgin Korkmaz nezaretinde mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.

Başkan Kılınç; “Evimizdeki ilk maçımızda Çatalhüyük Çumra Belediyespor karşılaşmasında Burdur’a layık ve Burdur’un göğsünü kabartacak bir takım oluşturduk. İnşallah seyircimizin de desteği ile bu zorlu maçı lehimize çevirip Burdurlu hemşerilerimize güzel bir futbol izletip o heyecanı yaşatıp ilk hafta aldığımız liderlik koltuğunu ligin sonuna kadar götürmeyi düşünüyor, buna göre çalışıyor ve buna göre hareket ediyoruz. Sorumluluğumuzu biliyoruz. Koca bir şehrin sorumluluğunun farkındayız. İnşallah sonu 3’üncü lig olacaktır. Burdurlu hemşerilerimizin, Burdurlu sporseverlerimizin pazar günü Çatalhüyük Çumra Belediyespor maçında bizleri yalnız bırakmayacaklarına, bizleri destekleyeceklerine inanıyorum.” diye konuştu.

Burdur MAKÜSPOR, ligin ikinci haftasında Pazar günü saat 15.00’da Çatalhöyük Çumra Belediyespor’u Gazi Atatürk Stadyumunda konuk edecek.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı