BURDUR MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR’DAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI


Gündem 30.04.2021 18:44:00 0
BURDUR MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR’DAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI
Burdur Milletvekili Yasin Uğur, “Devletimizin, emek ve dayanışmaya verdiği değere bağlı olarak, son yıllarda işçilerimizin haklarının güvence altına alınmasında ve çalışma koşullarının iyileştirilmesinde büyük gelişmeler yaşanmaktadır. Tüm dünyada, işçi ve emekçiler tarafından bayram olarak kutlanan 1 Mayıs gününün, ülkemizde Emek ve Dayanışma Günü olarak tatil edilmesi, devletimizin emeğe ve iş gücüne verdiği değeri ortaya koymaktadır.”

AK Parti Burdur Milletvekili, TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi ve TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Yasin Uğur, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesi ile bir mesaj yayımladı.

Mesajında,
“1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü hayatlarını, en zorlu çalışma koşullarında dahi alın teri ve emeği ile çalışan kardeşlerimizin bayramıdır. Ülkelerin büyümesine, gelişmesine, kalkınmasına en büyük katkıyı sağlayanlar, çalışan, üreten, işçi ve emekçilerdir. Emek, insan yaşamında yer alan en yüce değerlerin başında gelir. Üretim faktörleri içinde yeri doldurulamayan, en değerlisi emektir. Emeğin yegâne kaynağı olan insan da en değerli varlıktır.

Hükümetimiz göreve geldiği günden itibaren, çalışan kesimin yanında olmaya, sorunlarına çözüm üretmeye büyük gayret göstermiş, hayatının daha demokratik, daha insani, daha ileri standartlara kavuşturulabilmesi için ilgili her kesimin görüşlerine önem vererek hareket etmiştir. Sendikalarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla istişare halinde, çalışanlarımızın sorunlarının çözümü, onların çok daha iyi şartlarda çalışabilmeleri için var gücümüzle çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. İşçi ve emekçi kardeşlerimizin her zamanında yanında olmaya devam edeceğiz.


1 Mayıs, şiddetin, kavganın, çatışma ve gerginliğin günü değil, birliğin, beraberliğin, sevginin, dayanışmanın, barışın, kardeşliğin ve baharın günüdür. Bu vesile ile tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.”

 
 
 

 

Yeni kongre merkezi Melikgazi’ye renk katacak Yeni kongre merkezi Melikgazi’ye renk katacak
Bursa mobilya sektörü temsilcileri Milano’da Bursa mobilya sektörü temsilcileri Milano’da
Bursa'da Afet Dirençli Planlama ve Yapılaşma paneli Bursa'da Afet Dirençli Planlama ve Yapılaşma paneli
Bursalı muhasebeciler tepki için meydana indi Bursalı muhasebeciler tepki için meydana indi
Başkan Büyükkılıç'a eğitimcilerden “teşekkür” plaketi Başkan Büyükkılıç'a eğitimcilerden “teşekkür” plaketi